Darkorbitin geleceği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RobinKudin tarafından 14 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Darkorbit en sevdiğim oyundu hala öyle ama haritalarda oyuncu göremiyorum olsa da bot zaten darkorbit botlara izin verdiği çok açık bu oyunun acil düzelmesi lazım yoksa 1 aya bütün Türk sunucuları birleşecek bu benim görüşüm... yanlış anlamayın forum görevlilerim sizi suçlamıyorum ama şu açık; bir bot ile sunucuya giriş yapan bir sürü darkorbit artisi var yakalanması için elinden geleni yapıyorlar yakalanıyorlar zatjen zaten de, ama 2 dakika sonra banları kalkıyor herhalde beni banlayacaksınız ama özür dilerim bu bir gerçek daha bugün blitz 4x çıktı bunun her gün çıkması beni yeterince korkutuyor yetkililer bir şey yapın lütfen... bu bir görüş eğer kötü örnek olduğunu düşünüyorsanız lütfen hemen arşive kaldırın ama beni banlamayın.

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun açmamış olmanız nedeniyle kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.