Darkorbit'in Ömrü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve │~ÇΛЯMΛGUN~│●│ĦΛΝ│ tarafından 20 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Beyler Darkorbit 2006 yılında açıldı ve iyi bir ivme yakalayarak yükseldi. Ben bu uzay macerasına 2008 yılında atıldım ve merak ettiğim soru şu darkorbit'in ne kadar ömrü kaldı yani bu oyun kapanır mı ?
    Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

2. edinak1979

edinak1979 User

Bu gidişle daha ne kadar sürer bilemem ama sonu geliyor gibi :) eski oyuncular aynı tadı alarak oynayamıyor malesef, günden güne oyuncu sayısı düşmekte..

Çalışanlarının masraflarını karşılayabilmek için mecburen herşeyi ücretli yapmak zorunda olduklarından , para yatırmayan oyuncular çok ezilmekte ve oyunu bırakmayı tercih etmekteler. (İki tarafta haklı bence :) )

3. Bende 2008 kayıtlı oyuncuyum, oyunun eski tadı bencede yok.Son etkinlikte birlikte kapı dönerek lf4 , hercül , havoç kazanınca oyuna karşı tekrar bir sıcaklık tekrar oluştu , tabi bu fullenme umuduyla oldu. Uridium satın alan birisi değilim. Onun yerine kendime ayakkabı ( :oops: ) alırım mantığıyla yaklaşınca tabi oyun çok emek istiyor .Gerçi emek istemeyende ne var ki :D .Vakit ayıramayacağım diye açıkcası dün itibariyle oyunu aktif olarak bıraktım.:D Ama tamamen kopmadım.
    Oyunun kapanacağını düşünmüyorum. Yeni şirket değiştirdi ve baya daha sürer gibi geliyor. 2010 yılında da oyuncular arasında oyun bitti , oyun kapanacak deniyordu . Şu an 2016 yılındayız ve yeni bir şirketle yoluna devam ediyor. Yeniliklerle de karışımıza çıkmaya devam edecek gibi duruyor.

4. bence darkobrit omru bitti farkindaysaniz kapilarda cifte tercube seref veriyor millet uri ceksin diye
    ornek tr1 girin bakin para veren fazla kalmadi 2 yildir siralama ayni :)
    cok ornekleri var ben 5 haftadir uri cekmiyorum vakit olursa giriyorum
    simdi diyecekleriki tr1de dolu oyuncu var tamam var 4,1 4,2 4,3 botcular var
    ama dusununku cubiler bos yeni girsi yaptim cikdim etgliklere bakiyorum guluyorum
    darkobrit uzan vadeli birsey yapmak istiyorsa 3,4 sey yapmasi gerek
    Uri alimi yukselemesi icin fiyat indirimine gitmesi gerek
    serverler birlesmeli bence
    bayrak olayina duzenleme getirmesi gerek
    hileye goz yumamasi gerek
    ya degilse kimse kalmaz biz burda bunlari yaziyoz kimin umrunda kimsenin birde
    bayrak nedir diye soranlar var arkadaslar benim bir cok arkadasim avrupada yasiyorlar kimi isverce kimi belcika kimi almanya bakin bu konu onemli kac kisi oyun birakdi bunu kimse takmiyor ama biz takiyoruz kur farki diyorlar tr1de oynuyorum siralama pesindeydim ama siralamada onumdeki adam 182 turk lirasina uri aliyor 330 bin benim arkadasilar 110 euro kimi 120 euro buda ne yapiyor 350 turk lirasi yapiyor bu kisiler bu parayi sokakdami topluyor yok ama burda bazi yetgiler bunu oyle saniyor bizim kayip edecek birseyiz yok bura olmasa baska yer olur

5. Darkorbit rework (baştan düzenleme) yiyecek benden söylemesi.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kur harici hepsine katiliyorum...kur ise yurt disinda yasayan birine benim tl kazancimla bir alim verilmesi adaletsiz olur.euro ile kazaniyor yasiyor ise o sekilde denk odeme yapmali.diger yazdiklarinizda haklisiniz.umarim olur.

7. tamam 182 turk lirasini cevir euro o zaman olmazmi ?
    kac euro tutuyor ornek 50 euro biz burda turk lirasi alalim demiyoruzki o zaman cevir 182 tl olsun bitsin
    biz veriyoz 330 bin uriye 100 euro 350 turk lirasi
    turkiyede yasayan veriyor 182 tl
    yada turkiyede yasayan da350 turk lirasini alsin uriyi o zaman sartlar ayni olur
    o zaman siralamada adalet olur hani diyorlar ya biz adaletli davraniyoruz diyorlar
    benim simdiki oynadigim oyunda bu sistem kulaniyorlar herkez esit

birde unutmayinki yurt disinda yasayan kisiler parayi copten toplamiyor

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben sizi anliyorum ama su var ;Turkiyede yasayan biri asgari ucret : 1300 tl yaklask buda 410 euro,avrupa ulkeleri ortalama asgari kazanc 1500-2000 euro desek bu TL olarak yaklasık 5 bin tl. simdi terazi yapin:)
    2. si bircok avrupa ,abd oyununda viplik vs.almaya kalkisinca $ yada euro karsiligi cok yuksek fiyatlarda TL odemek zorunda kaliniyor.Darkorbitte bunun dahil adil yapildigini goruyoruz.Siz Tl olarak cevirmemelisiniz orda yanlis yapiyorsunuz yasadiginiz ulkedeki kazanciniza gore bu miktar fazla gelebilir 350 tl hakikatten fazla orasi ayri ama 182 tl de inanin bizede pahali geliyor:)ki bu en az kazanc baz alinarak yapilan hesap.cok daha kazanan var ,onlarada tl yapilsa bu bize adaletsizlik olur diye dusunuyorum.

9. sende haklisin bende hakliyim :) ama iyiki uri cekmiyorum artik :) sorun yok baska yere gecdim oyuna ordaki duzen boyle ama kimse zarar gormuyor bence oyle yapilmasi gerek cok pahali oyun bu birde sans olayi kattilar resmen sayilsal oynuyorsun ha geldi ha cikdi .D neyse sizlere basarilar dilerim

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

arada mola iyi gelir ,acele karar vermeyin ,hersey degisir istediginiz gibi olur,okadar emek verdik ,bende arada mola verir sonra devam ederim:)sizede basarilar.

11. bende mola vereyim demiştim ama dozunu fazla kaçırmışım 5 yıl falan sonra tekrar başladım baya değişiklik var :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. devam et molaya .)) kimse yokki oyunda .) eski darkobrit ortami yok bende foruma bakiyorum arada