DarkOrbitInstaller çökme sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve fire123457 tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fire123457

fire123457 User

Merhaba bu yeni gelen çiçekleri toplayabilmek için istemciyi indirmeye çalışıyorum ama inmiyor istemci illaki 64bit bilgisayar mı istiyor. Ayrıca bütün minimum gereksinimleri neler bilen yazarsa çok iyi olur.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

32 bit eklenmiş ama gördüğüm kadarıyla şu anda tek indirme var ve 32 bit ile 64 bit tek paket olarak.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

32 Bit sistemleri de desteklemektedir. Ancak indirme yapılırken herhangi bir sistem bilgisi istenilmediğinden dolayı sorun detayını tam olarak bilemiyorum. Yaşamış olduğunuz sorunun ekran görüntüsünü Burada bulunan konuda detaylı anlatım ile birlikte belirtmeniz durumunda gerekli yardım sağlanacaktır. Çerez hatası da olabilir. %temp% dosyalarını da temizlemeyi unutmayınız. Yardımcı olması adına aşağıdaki işlemleri inceleyerek yapabilirsiniz.
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S
    Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler S.S.S
    Ön Belleği Ve Çerezleri Temizleme S.S.S

İyi Forumlar.