Darkorbitte donma ve takılmayı en aza indirmek için pc ve internet nasıl olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OpTİMuS tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OpTİMuS

OpTİMuS User

darkorbit için donanımımı komple yenilemek istiyorum ama bir de sizden fikir almak istedim. Bilgisayarın özellikleri 1 gb ekran ATI RADEON 7200 VE 3 GB RAM. internetim ttnet olup(reklam amaçlı yazmıyorum) 8mb hız var.

Şimdi sorum şu: Darkorbitte donma ve takılmayı minimuma indirebilmek için ne yapmalıyım internet hızını alt yapı olmayışından fiber yapamıyorum ama 10 mb e kadar çıkabilir diyolar yetkili servistekiler.( Sadece olasılık dediler çıkmayabilir de dediler)

Eksik bişey yazdıysam lütfen söyleyin. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)

2. Merhaba ,

Flash Player ve Java tabanlı bir online olduğunu hatırlatmak isterim. Tarayıcı ve eklentileri oyunu etkileyebiliyor. Herkese göre farklı tarayıcılar iyi olabiliyor.

• Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini en az haftada 1 defa temizleyin.
    • Farklı tarayıcılar ile deneyerek iyi sonuç aldığınız tarayıcıyı kullanabilirsiniz.
    • Flash Player'ın güncelleğini sık sık kontrol edin ve güncelleme gerekiyorsa güncelleyin.
    • DNS ayarı varsa olumsuz etkileyebiliyor. Oyun oynarken DNS'yi iptal edebilirsiniz.
    • Flash Player ayarlarını yapabilirsiniz.
    • Oyundaki bazı grafik ayarlarını düşürebilirsiniz.

Şu anda aklıma gelenler bunlar.

İyi forumlar.

3. OpTİMuS

OpTİMuS User

bilgisayar özellikleri veya internet hızı oyun hızını artırır veya azaltmaz mı modum yoksa o dediklerinizi hep yapıyorum

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki etkiler ama en etkili faktör internet hızıdır sonrasında pc verimliliği gelmektedir ram de önemlidir diğer faktörler en son gelir

örnek verecek olursam şuan masaüstü pc kullanıyorum ve 512 ekran kartım var ama ram 4 gb ve çok takılmadan oynayabilmekteyim.

5. OpTİMuS

OpTİMuS User

o zaman benim internetin hızını artırmam şart oldu gibi baskına gidipte 3 4 geminini arasına girdiğim anda pc çok donuyo ram 8 gb olsa internet hızına ihtiyaç azalır mı çünkü burda alt yapı olmadığından interneti hızlandıramıyorum pc eskidiği için onu yenilemeyi düşünüyodum :)

6. Merhaba ,

İnternet hızı genel olarak iyi fakat ram düşük gibi geldi. Ram'inizi yükseltebilirseniz epey işinize yarayacaktır. Ekran kartınız iyi durumda.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.