darkorbitte e-postamı yanlış yazmışım nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz acaba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve berkayturkmen tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hiç bir şekilde değişmiyor cok denedim darkorbit supporta mesaj yolladım yardımcı olurlarmı benden belge felan istediler

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konularında Forum üzerinden bir şey yapamıyoruz. Sadece Support sizlere yardımcı olabilir.

Mail adresinizi yanlış yazdığınız halde hesabınızı nasıl onayladığınızı bilmiyorum ancak , Mail adresinizi değiştirmek için kayıtlı olan mailinize gelen onay mailini kabul etmeniz gerekiyor.

Eğer hesabın kayıtlı olduğu maile herhangi bir sebepten ötürü ulaşamıyorsanız , Mail adresi değişimi için hesabın size ait olduğunu Support ' a kanıtlamanız gerekiyor.

Bunun için Kredi Kartı ödemesi yada Uridium Alımına ait bir fatura yada fiş v.b. var ise , Bunu Support ' a ( Resmini Göndererek ) gösterebilirsiniz.

Eğer elinizde bunlar yok ise , Support ile görüşerek , Hesabın size ait olduğunu başka bir şekilde kanıtlamanız gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.