DarkOrbit'te İnadına Yaptığınız Davranışlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Merhaba başlıktan da anlaşılacağı gibi oyun içi inadına yaptığınız davranışları ( kısaca bazı troll davranışlar ) burda söyleyeceğiz
    Resim veya video ile destekleyebilirsiniz
    ben başlayayayım
    Eicliyim
    2-6 yı vru basmış ksi kurmuşlar
    adamlar düşman haritasında iç savaşta
    bende sinek 588 hıza kim yetişir
    kamufle yeteneğimi açıp basenin tam ortasaına eice özel havaii fişeklerden patlatıyorum.
    İnadına EİC!

Angel•3 bunu beğendi.
  2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

biri bana roket attığında sinirlenirim bende ona atarım :)
    ama ne olursa olsun en son benim atmam gerekir inada bindiririm :D

VΛLVE™ bunu beğendi.
  3. UçanNinja

UçanNinja User

Cubideyken kamiyi adamın süresinin tam bittiği saniyede atmayı ihmal etmem bu yüzden çok lazer yedim :D

VΛLVE™ bunu beğendi.
  4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Dost Klan savaşa gittiğinde peşlerinden giderim hepsi bana sıkar ama ben yine giderim :D
    Bana sıkanlar bizle gelme amaçlı dost klanın uyarıları :D

5. Çok önceden korsan haritasında ( 5-2 ) dolaşıyordum. Sanırım görev yapıyordum. :) Biri yanıma gelip fırsat buldukça roket atıyordu. Oralı olmuyordum fakat nerdeyse 30 dakika ara ara devam etti. En sonunda hazırlığımı yaptım açıldım yine roket attı. :)

Bende rsb - x4 - roketler filan ne varsa tepesine bindim patladı. :D :D Meğer tanıdıkmış fakat isim farklı olunca bilemedim. :) :)

Ne yaptın sen ya demişti. :D :D

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum hem arkadaşa hem kendinize zarar olmuş :D

soğuk dalga hard kapısnını bir türlü geçemedim bende inadına
    tüm sepromu bastım 20k x4ü bitirdim 200 kırmızı roketatar harcadım 15k sab ve onca pet tamir parası 3lwl kami vipsiz 90 uri 8lwl pet
    ve skull köşeye kaçtı son azıcık lazerim kalmıştı inadına rsb ile kestim sadece rsb daldım başka lazer roket roketatar vs. kullanmadım
    İNADINA Bitirdim!

7. Nerede kuytu köşede kutu bulurum onu illa açarım. Şans - kutu öğeleri gibi şeyleri çok severim. Bu tür kutu uygulamalarıyla oyunun babası olduğum oyunlar var :D

Bir de , illa ki oyunu açmadan önce bekleme penceresindeki o altıgen butonlara tıklarım. BAŞLA butonu çıkana kadar inadına tıklarım :D

8. Cubideyken mayın koyarım :D çok patlamıştım :D bikerisinden birini patlatmıştım mayınla :D

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Güçsüzken çok kesildiğim için artık 5-3 te inadına kesebileceğim güçteki herkesi kesiyorum :D Ben çok kesildim onlar da kesilsin oh banane banane :D

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

inadına pet keserim yeterki kırmızı yansın:)

11. Pvp'ye her gittiğimde gözüme benden daha güçsüz birisini kestiririm sonra onu pvpden çıkarmam sürekli roket atarım :D Haritalara atlayamaz :D

KING_EREN bunu beğendi.
  12. Angel•3

Angel•3 User

Açık arttırmada sırf kendi şirketim alsın diye diğer şirketlere malzeme aldırtmazdım.Sürekli önemli öğeleri kontrol eder bizim şirketten mi diye bakardım.

Örneğin 10'lu slota 7m bastığımı hatırlıyorum.Sırf düşman şirket almasın diye...

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İşte fedakarlık, vatanseverlik budur! :D

Angel•3 bunu beğendi.
  14. Yaptığım şey:

Düşmanın canı az kalınca geminin ateşini kesip petime kestiririm :D

yada roketle kovalarım :D

En büyük trollüm şudur:

adım 1: 1 düşman bul

adım 2: düşmana saldır

adım 3: kaçmaya yakınken yavaşlatma roketi at

adım 4: Onu petine kestir (İsteğe göre değişebilir)

Yada şudur:

Pvp haritasında düşman portuna mayından duvar örmek :D adamların canı azaldığı halde mayınların içinden geçiyorlar :D

KING_EREN ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  15. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bizim server da bir keresinde feci bir savaş vardı 4-4 portalın etrafına rahat 30-40 dp hasarlı mayın koymuşlar bir girdim mayınların arasına... :D

16. Angel•3

Angel•3 User

Biz onu KSİ bölgesinde uyguluyorduk.

Tam 1 hafta korumuştuk çok işe yarıyor.(böyle dediğime bakma su gibi uri gitti)

17. *Asalet*

*Asalet* User

Havocları tamamlamak için Zeta kapısı yapmak yaptıkçada çıkmaması:))

Angel•3 bunu beğendi.
  18. ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● adlı arkadaşımızı erdem_korkmaz70 ile bu gün tr3 de trolledik nasıl mı ?

Erdeme gizliden ayberk e sıkacağımızı söyledim tabi baskındaydık kamufuleyi bozar bozmaz gruptan çıkıp ayberke daldık eee tabi ne olduğunu anlayamadı :D

birde düşman kesme görevi olan arkadaşımız piranhayda kaçırınca gram canla kaçma çabalarına girişti :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Haziran 2015
  19. Angel•3

Angel•3 User

Patlattınız mı yoksa sadece DP düşürüp (o adrenalinin salgılanmasını sağlayıp) bıraktınız mı ?

Hiç tahmin etmezdim kendi klan üyene saldırıyorsun , CEZA alacaksın...! (Almadı.)

20. yok kesmedik :D sadece korkuttuk :D fazla fazla adrenalin yaşattık ona :D

Angel•3 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.