DarkOrbit'te İnadına Yaptığınız Davranışlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 25 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Angel•3

Angel•3 User

Bir aralar çok yapardım şunları ,

• Düşman haritasına git , golinin NPC kesmesini bekle , NPC patlayınca adamı yok et !

• Düşman haritasına git , bir mahkum bul ateş et , mini haritadan onun gittiği taraftaki porta tıkla.O hem gitsin hem ateş etsin , sende git mutfakta ekmek arası hazırla :D zamanında çok botçu yakalıyordum onlara yapıyordum.

• Bir mahkum bul NPC keserken ortaya çık ateş et canı az kalınca bırak NPC'sini patlat parasını alsın ama adrenalin yaşasın :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  2. [​IMG]

Bu yeterli sanırım :rolleyes:

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  3. Angel•3

Angel•3 User

Pld-3030'dan 7 adet mi :) :D

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

185 k beyazı var PLT-3030 7 tane :D

Angel•3 bunu beğendi.
  5. Angel•3

Angel•3 User

Bende 4m vardı bi baskına çıktım 2m :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bende 50 k vardı şuan 0...

Angel•3 bunu beğendi.
  7. Angel•3

Angel•3 User

Baskın 4 gün sürdü aslında buna 3. dünya savaşıda diyebiliriz..TR5'deki çarımın kapanmasına kızıp katliam yapmıştım..

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  8. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Güçlü adamlar cubikonda bana sıkınca inadına kaçmıyorum olduğum yerde duruyorum. En sonunda - yememek için bırakıyor ben de thug life yapıp cubi kesmeye devam ediyorum.

9. Angel•3

Angel•3 User

İrislerimi patlatan arkadaş , seni köşeye sıkıştırıp patlatmak çok zevkliydi..

TA arenasında beni patlatan phoenix , klanınızla ilgilenmek çok eğlenceliydi , klanınızın durumu nasıl :)

Cubikonda sürekli bizi rahatsız eden sürekli bana patlayan gizemli aegis , özelden küfürler yazman bir şeyi değiştirmez :)

Çarımı kapatanlar..

Vee egosuna yenik düşen eski dostum çarımı soyman beni etkilemez..

İnadına ayaktayım :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  10. 15 defa zeta yaptım. havoc ilk 5 inde çıktı 10 dur çıkmıyor inadına yapmaya devam havoc için.

11. Cm'yi kasten meşgul etmiştim 1 sene önce. Bundan dolayı 30 gün bann çakmıştı :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  12. KING_EREN

KING_EREN User

bende alttaki slotlardan 1 sıra yani 10 tane var nasıl 2 satır yapacağım

13. alttaki slotlardan bendede 10 luk var nasıl 20 lik yapıyoruz

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bunun yeri burası değil ama gene de cevaplayayim; O alttaki 2. satır VİP üye olduğunuz zaman eklenir.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  15. Klan İstasyonu korumaya Leonov ile gelme deselerde ben Leonov ile gidiyorum :)

110.000 (RSB+UCB) + 40.000 (UBR-100) + 20.000 (PLD-3030)..

16. Tom_Cat

Tom_Cat User

eski klanım topluca Şirket değişmişti.ısrarla değiş dediler inat değil mi değişmedim:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.