DARKORBİTTEN MAAŞ ALMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KДЯДЙLIKஐΨŌЯÜЙGΞ tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

1. Olsun

oy sayısı 14
    53,8%
  2. Olmasın

oy sayısı 12
    46,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar;
    Bu fikri oyunculara gemi kasmada katsı sağlamaktan çok, oyundan daha fazla zevk almak için için düşündüm.
    Darkorbit bize maaş bağlasa nasıl olur?
    Oyuncu leweline ve sıralama puanına göre aylık olarak maaş verilse bence güzel olurdu:). Bu maaş aman aman bir şey olmaktan çok ufak bir miktar olacak ama. mesela sıralama puanı 10.000 olana aylık 300 uri, 100.000 olana aylık 3000 uri 1.000.000 olana 10.000 uri gibi?
    Bu fiyatlar aylık olacağı için oyuncunun kasılmasına pek katkı sağlamaz diye düşündüm. Oyunda 1 haftadan daha fazla online olmayanlara online olana kadar maaş verilmeyecek, online olduktan sonra da 1hafta beklendikten sonra maaş verilecek.
    Fikir benden yorumlar sizden, cevaplarınızı bekliyorum.

2. Saçma bence gereksiz adam yeni bi hesap açar sadece günlük giriş alıp çıkar aktif biri gözükür sıralamsı düşük olduğu içinde çok uri alır uzun süre sonra oyuna bşalar hesabında bir sürü urisi olur haksız kazanç sağlar katılmıyorum sana

3. İlk 10 kişi için bu yapılsa ? -.-'

10.cu kişiye aylık 10.000
    9.kişiye aylık 13.500
    8.kişiye aylık 15.000
    7.kişiye aylık 17.200
    6.kişiye aylık 20.000
    5.kişiye aylık 25.000
    4.kişiye aylık 30.000
    3.kişiye aylık 40.000
    2.kişiye aylık 60.000
    1.kişiye ise aylık 100.000 U verilebilir.

Haksız kazancı önlemek için ise 1 gün oyunu hiç oynamazsanız ise öbürki aya kadar uridyum alamazsınız.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Ben nedense pek kararlı kalamadım içime sinmedi gibi ama olumsuz tarafınıda pek çıkaramadım.Bakalım ne yönde oylar gelecek.

5. mantıklı aslında fiyatlar dusurulebılır

6. sen konuyu doğru düzgün okuyamadın galiba kardeşim. ilk olarak sıralaması düşükler uri 300 alacak bir hafta beklese gelmecek zaten bir daha girene kadar girince de 1hafta alamayacak. yorum yaparken konuyu düzgün okumaya dikkat edin

ilk on kişi zaten bu kadarcık uriye ihtiyaç duymazlar. aylık alacakları onlar haftada kasarlar bence herkes için daha iyi. bence.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Şubat 2014
    KralCyristaL bunu beğendi.
  7. kardeş biz neciyiz sıalama 1 .000deyim ben ne olcam

8. sıralamada kaçıncı olduğunla sıralama puanı farklı şey kardeşim. ben mesela global avrupada 4000. ciyim. ama sıralama puanım 100.000 lerde

9. Katılıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.