Darkorbitten ümidim kalmadı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Boga29 tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hypnos.

Hypnos. User

Hadi eyvallah :D

2. Bu oyun kolay değil. Düşük çarla başladım 2 yıl günde 5-10 saat sürekli kasılarak 6 lf4 apis ve 2 havoç çar dizebildim herkes açık veya bot kallanmakta son derece haklı, bu oyun emek verip değil para verip oynanır. Bir 4 yıl daha oynarsam gemim full olur belki.

3. Merhaba ,

Arkadaşlar forumda karşılıklı tartışma içine girmeyelim. Ayrıca mesaj yazarken karşılıklı saygı ve forum kuralları dahilinde mesaj yazmaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

4. Yazılan tüm mesajları okudum ve sadece @Hypnos. isimli üyenin yazdıklarına hak verdim.

Hem eski forumda hem de yeni forumda her zaman bu oyunu oynayan ve forumu kullanan kişilerin yaş ortalamalarından şikayet etmişimdir. Çünkü genç arkadaşlarımız sağlıklı düşünemediği gibi; çelişkili, eksik, temelsiz düşüncelerini de bize empoze etmeye çalışıyor.

Oyun zor değil, önce burada hemfikir olalım. Kimisi ben şu kadar senedir oynuyorum, hala full olamadım yazmış. Öncelikle bu arkadaşlara oyunun sistematiğini öğrenmelerini öneririm.

DarkOrbit bir strateji oyunudur. Eğer sizin stratejiniz portalda durup chatte goygoy yapıp, kimsenin mimiklerini oynatmayacağı espriler(!) yapıp bunların ekran görüntüsünü resim albümüne atmaksa tabii ki geminiz vasatın altında olur.

Ya da sadece sizin zamanınızı çalan gereksiz görevler yaparsanız (400 uber-lon gibi) geminiz full olmaz.

Oyunda şu an en karlı iki durum var. B-ray'de pet atmak ve kutu toplamak... 30 lf-3lü geminizle 2 saat boyunca elit sıkarak low kapısı yapıp 15k uri kasacağınıza kutu toplayıp 2 saatte 30k uri + gg + cephane kasın...

Oyunun nasıl oynanacağını bilmeyen oyuncular (ki bunların rütbe hesaplamalarına baksanız binlerce kez kesilmiştir de^^) yine, yeniden her konudan şikayetçi olmuşlar.

3D konusuna da yazdım. Buraya da yazayım. Sizin temelsiz, hedefsiz, baştansavma eleştirileriniz merkezin bir kulağına girmiyor bile ki diğer kulağından çıksın.

X.10.2013'te gemiyi açtım
    08.07.2015 tarih...Altını çiziyorum 2 yıl bile olmamış. Gemim full, cephanem gayet iyi (resim albümünde fotosu var) Ekipmanda kullanmadığım lf4 ve herküles bile var... Sadece geliştirme yapmam lazım ki 20 lf-4üm 16 level, kalanları 8-10 arası değişiyor. Her gün 50-80k arası uri kasıyorum... Ne kadar süremi alabilir ki? Argem 38.. Oyun sürem 2900 saat.... 2006dan, hadi bırak onu 2010'dan , onu da bırak 2012'den beri oyun oynayıp da hala 10'lu sayılarda LF-4 sahibi olanlar suçu oyunda değil kendinde arasın bi zahmet

Hypnos kardeşim ben senin yanındayım selametle :)

Edit: Şimdi aklıma geldi. Şu notu da eklemek isterim. Geçen sene nisan-haziran ve temmuzda, bu sene ise şubat-mart ve nisan-haziran aylarında oyuna çok ama çok seyrek girdim, hatta öyle ki seprom beslemem 1m civarı olmuştu. Yani bu durumda bile gemiyi ne kadar kısa sürede fullediğimi anlayabilirsiniz sayın oyunu bilmeyen arkadaşlar ;) Bu arada oyuna girmeme sebebim sınavlardı :D Yıldız Teknik Üniversitesinde okuyan varsa profilime mesaj bırakabilir :D

Son düzenlenen: 7 Temmuz 2015
  5. Hypnos.

Hypnos. User

Benim konuşma yazma yeteneğim olmadığı için düzgünce ifade edemedim kendimi tamda aklımdaki düşünceleri yazmışsın buraya teşekkür ederim :)

Son düzenlenen: 8 Temmuz 2015
    Miscozra[Türk] bunu beğendi.
  6. Boga29

Boga29 User

Her Türlü eleştiriye açığım Bu oyuna bir kaç sene yenilik Gelmemeli Anca güncelleme olur hatalar giderilir o ayrı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.