DarkorbitTR Tasarım Yarışması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Naruto-Sasuke tarafından 16 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sonuçlar ne zaman açıklanacak acaba ya da açıklandığında duyurulacak mı?

2. Ben bu yarışmaya katılmadım sadece tasarımları gören birisi olarak konuşacağım.Şu an seçilen tasarımdan daha güzelleri varken bu tasarımın seçilmesi gerçekten abes olmuş.Hiç güzel durmamış.Kim neye göre seçmişse bunu objektif bir şekilde açıklama yapması gerekir.Sonuçta bir değerlendirme ölçeği vs. olması gerekir.İlgili kişiler açıklama yapmalı!

3. Duyuru yapılmadan, kimin kazandığını bilemeyiz. Sitedeki arkaplan herhangi bir sebepten dolayı değiştirilmiş olabilir. Zaten yöneticiler resimlerin çalıntı olup olmadığını araştırıyorlardır. Acele ile açılan bir konu olmuş.

Söz konusu görsel zaten gemi tanıtım afişinde kullanılan görsel;

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2018
  4. .üYe.

.üYe. User

2 hafta içerisinde açıklanacağını belirtmişlerdi konuda. Şu anki resim arkadaşımızın da dediği gibi italya forumunda darkorbit adminlerinin paylaştığı bir görseldir. Seçilen resmin bu olduğunu düşünmüyorum. Resmi bir açıklama yapılmadı ne de olsa. O vakte kadar kullanılacak geçici bir resim olabilir.

5. Yöneticilerin resmin çalıntı olup olmadığını araştırdığına dair bir açıklama görmedim.Bu tasarım ile yarışmaya katılan bir kişi var.Böyle düşünmemiz normal.Dediğiniz gibi çalıntı olduğu kesin.Bekleyip görelim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Kasım 2018
  6. Böyle düşünmeniz normal ama yetkililer de uzunca bir süredir bu işi yapıyorlar. Ortada ciddi bir ödül var ve kendilerinin kaynak araştırması yapmadan kazananı seçeceğini zannetmiyorum. Kaldı ki forumda kazanan belli gibisinden bir başlık da yok. O yüzden duyuruyu beklemekte fayda var

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sonuçlar yarışma duyurusunda da belirttiği gibi yarışmanın bitiminden sonra 14 gün içersinde duyurulacaktır.

İyi forumlar.

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır, mesajınız düzenlenmiştir.

Yarışma kurallarında da yazıldığı gibi bu gibi durumlar incelenmektedir.

İyi forumlar.

8. tasarım etkinliği sonuçları ne zaman açıklanacak? oyun girişindeki arka plan resmi neden değişmiş?

9. arka plandaki resim sanki tasarım değilde hazır resim gibi değil mi bana mı öyle geliyor .D

evet googleye diminisher yazıp görsellere girdiğinizde bulabilirsiniz :D

bunu atan arkadaşta baya emek vermiş he 10 saniyesini harcamış sonuçta aratarak :p

gidip buna ödülü verirlerse şaşırmam bu arada sonucta bu oyunun yetkilileri.......

10. .üYe.

.üYe. User

Etkinliklerle İlgili S.S.S. >Teknik Etkinlik Konuları'nda açılan konuda mod cevapladı. Link veremiyorum malesef kontrol ederseniz bulabilirsiniz.

Yarışmanın duyurusunun yapıldığı konuda 2 hafta içerisinde açıklanacağı söylenmişti.

KerimBaylar bunu beğendi.
  11. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Sonuçlar yarışma duyurusunda da belirttiği gibi yarışmanın bitiminden sonra 14 gün içerisinde duyurulacaktır.

İyi forumlar.

12. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Kusura bakmayın ama artık bir yerde durmayı bilmeniz gerekiyor.
    Ne olmuş bu oyunun yetkililerine?
    hayır iftira atacaksanız biz de cümlenin sonunu boş bırakıp aynısını yapalım.
    Bizler sizlere iyi niyet gösterip, bazı şeyleri görmezden geldikçe abartıyorsunuz.
    Kaldı ki çalıntı resim varsa diskalifiye edilir. Bunu zaten belirtmişim.
    Ve ayrıca demişim ki yarışma bitiminden sonra 14 gün içerisinde kazanan kişi duyurulacaktır.
    Duyuruduk mu? Hayır...
    E artık siz de bir yerde durun bence, çizginin ötesine gitmeyin derim, lakin iftira atmakta kanıtlanmadığı zaman karşı tarafa zarar verebiliyor öyle değil mi.

Modlarım cevap verdiği için bu konuyu kilitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.