dava açıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mutulica tarafından 16 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

oyun yönetimi sanki miamide tatil yapıyor hicmi binada mühendis yok calışsan yok :p ne tatili eylül olmuş cocuklar okula başlamış millet tatil yapıyor olan para yatıran kişilere olur zaten kimsenin umrunda değil oyun bak keyfine misali

2. Aynı şey değil. Birinde keyfi girmemezlik diğerinde oyun ekibinin ''beceriksizliği, suçluluğundan'' olan girememezlik... Beceriksiz diyorum çünkü hâlâ yılladır çözülemeyen sorunlar mevcut...

3. {~VENOM~}

{~VENOM~} User

Beyler dalga geçiyorlar boşa yazmayın. ben günlüğü 14 liradan destek alacağım oyunun kendi sorunlarından dolayı kullanamayacağım sonra telafi isteyince almasaydın vay canına.

4. Merhaba,

Öncelikle yaşadığınız duruma üzüldüğümü belirtmek isterim.

İfade ettiğiniz her şey gerçek ve doğru. Bu durum katlanılacak bir durum değildir asla. Hukuki olarak mücadelenizi vermenizi tavsiye ederim.

Alaycı bir şekilde ve kinayeli kinayeli laf sokar gibi size cevap veren forum görevlisi hakkında bir şey söylemeye gerek yok bile.

Bunların tek bildiği kopyala yağıştır cevap ve ceza vermek. Para bile almıyor çoğu :) Bir çok oyun içeriği karşılığında vede egolarını tatmin etmek amacıyla burada takılan kişiler. Adminleri kast etmiyorum bu arada. Her neyse :)

Vip geri verilir mi ?

Bu yapılan büyük haksızlıkların telafisi olur mu ?

Orada burada bulamayacağınız bir örnek vereyim sizlere...

DİKKAT!

Artemis adlı kişi istediği zaman belirli kriterlerde kupon kodları gibi hediyeler verebiliyor...

Bu gibi işlemleri yaparken merkezden onay aldığı filanda yoktur. Çünkü bu haksız gemi banlamak gibi bir şey.

Örnek olarak bot yapan gemileri banlama yetkisi vermiyorlar. Ama istedikleri gemiyi banlayabilirler. Banlanan geminin sahibi merkezle irtibata geçer ve haklı olduğunu kanıtlarsa ayvayı yerler ama buda düşük ihtimal ve haklarını yemeyelim tr yönetimi çok az haksız ban atıyor... Haksız attığı banlar da var elbet.

Tek seferde bir anda bir sürü gemiyi banlayamazlar :)

Bu örneği neden verdim :)

Merkeze yaptıkları bildirimleri ve sorumluluklarını görün diye.

Eğer birazcık vicdanı varsa bu ve bunun altında çalışan kişilerin kupon kodu dağıtırlar...

İnsan utanır be...

Tamam sorun merkezden kaynaklı sunucular orada ama bunlar senin insanın yapabileceğinin en fazlasını yapsana...

Dağıt kupon kodlarını :)

Burada düşük profilli forum görevlileri ile değerli oyuncular telef ediliyor resmen.

Yazdıklarımda hiç bir forum kuralı ihlali olmamasına rağmen gene uçuşurlar tepeme :D

Unutmadan GÖÇEBE adlı kişi daha forum modu idi ben buraları ayağa kaldırıyordum kendisini baya bir harla dık sonunda admin olmuş :D

Mesajınızda art niyet beslediğiniz o kadar açık ki sizden sonra yapılan yorumlar hiç hoş değil umarım son dediğimi anlamışsınız dır :D

Arkadan insanlar çok kötü şeyler söyler :D

Bu yazdığımda da zerre kadar bir forum kuralı ihlali yoktur ama yanmaya başlarlar. Mesela yanmaya başlarlar dedim kimi ? neyi kast ettiğim belli değil ki :) Bir forum yetkilisinin yazdığı cevapta art niyet olduğunu gayet uygun bir üslup ile ifade etmem de ne gibi bir kural ihlali olabilir ? :D Önceden yazıyorum ki sonra hemen üslubunuza dikkat edin, kural ihlali yaptınız yazdıklarında cevap hazır dursun...

Kendilerini tanrı ilan etmişler de :D

Öncelikle bu üzücü durumu ciddiye alarak detaylı bir mesaj yazmanız ve forum görevlisinin yaptığı yanlışı bizzat sizinde dile getirmeniz çok güzel bir davranış. Bunun için sizi kutlarım. Aynı zamanda admin oluşunuzu tebrik eder ve yaşanan bu üzücü durumlara karşın sizden daha iyi çalışmalar beklerim.

İyi günler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.