Destek Deadly Battelaray çıkmaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ѕолєѓ• tarafından 28 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben tr3 serverinde oynuyorum ve sadece geceleri oyuna girebiliyorum şuanda yeni 100lük görevlerden 18. görevdeyim 50 tane Deadly Battleray kesmem gerekiyor ama 3 gündür haritalarda çıkmıyor sistem günlüğünden sürekli takip ediyorum haritalarıda sürekli geziyorum ama yok hiç bir pvp haritasında Deadly Battleray çıkmıyor bunun sebebi nedir bilen biri açıklayabilirmi

2. Merhaba,

Öncelikle başlığınızı düzenledim.
    Deadly Battelaray ile alakalı sorununuzu üst birimime iletip raporlayacağım.
    Sistemsel teknik bir sorun ise muhakkak kısa zaman içerisinde çözülecektir.
    Sizlerden bu süreç içerisinde beklemenizi rica ediyoruz.

İyi forumlar dilerim.

3. Teşekkür ederim saolun

4. Merhaba,

Rica ederim.
    Az önce dediğim gibi durumu raporlarıma ekledim ve bildirim yaptım.
    Konunuz için gerekli işlemler sonuçlandıysa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Tabi konunun kilitlenmesi uygundur gerekli cevabı aldım umarım yakında düzeltilir ve görevlerimize kaldığımız yerden devam edebiliriz ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi görevler...

6. Merhaba,

Rica ederim.
    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.