Deadly Battleray Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 6 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 100'lük görevlerden 50 tane deadly battleray öldür diye bir göreve geldim,

Normal de pvp haritalarında sürüce olan deadly battleraylardan 1 tane bile yok (1) tane bile ne 4-1 ne 4-2 4-3 4-4 4-5 bir tane bile olmaz mı?

Acaba oyun benimle dalga mı geçiyor yoksa bu deadly battlerayların çıkış saati mi var anlamadım normalda haritada sürüyle fazla olurdu

2. lEfe

lEfe User

4-5 görevleri yapalım diye arkadaşlarla toplanıyoruz 4-5 batteryden geçilmiyor gelipde bi temizle 9 tanecik :D

3. Benim oynadığım server de de 1 tane bile battleray yok, daha geçen galaktik çekişmede haritada 50 den fazla deadly battleraylar yüzünden daha savaşamıyorduk bile

Şimdi görevi aldım haritalarda zibilyonlarca dolaşan yaratıktan 1 tane bile yok nasil bir şans anlamadım bu

4. .-Şimşek-.

.-Şimşek-. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu ile ilgili elinizdeki belgeleri support ekibine ulaştırmanızı rica edeceğim.

Ayrıca Deadly battleray ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim, görevinizde de kolaylık dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2021
    .Sancak. bunu beğendi.