Deadly Battleray Kaç Dakikada Bir Doğuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MİHARBİ tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MİHARBİ

MİHARBİ User

merhaba deadly battleray görevim var sabah 06,00 öğlen 12,00 kadar hiç PVP haritasında bir yaratık çıkmadı bu yaratık neden çıkmıyor bir bilen varmı

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu başlığınızı daha açıklayıcı bir şekilde düzenledim.

Deadly Battleray, rastgele bir PvP haritasında doğar. Doğduktan sonra 20 dakika içinde öldürülmezse, yok olur ve rastgele farklı bir PvP haritasında sağlığı tam olarak yeniden doğar. Ya gözden kaçırdınız yada sizden önce birileri gidip hemen kesiyorlar. Ayarlar sekmesinden Deadly Battleray uyarılarınızı açarsanız hangi haritada doğduğunu görürsünüz ve böylece nerede doğduğunu kaçırmazsınız.

İyi Forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  3. MİHARBİ

MİHARBİ User

ayarlar bölümünden uyarıları açtımhiç denk gelmedi

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Denemelerimde benle benzer sorunla karşılaştım. Durumu rapor ettik. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Luminous bunu beğendi.
  5. Uber olan kesildikten hemen sonra çıkıyor diye biliyorum. Ama normalini bilmiyorum