Deadly battleray nasıl kesilir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve istanbulcopy34 tarafından 31 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Deadly battleray görevim var. Battleray'ın interceptorlerini kesiyorum kalkanı kalkıyor. Raya sıkmaya başlıyorum tekrar instası aktif oluyor. Sonra uzaklaşıyorum kalkıyo kalkanı yaklaşıp vuruyorum yine kalkanı geliyor. Bunun instasını tamamen kaldırmanın bir yolu yok mu? Nasıl ksecez çözemedim.

2. -İDALI-

-İDALI- User

2 tane interceptor kalınca battleraya sıkmaya başla o zaman yenileri çıkmaz.

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın söylediğini dikkate alarak deneyiniz. Umarım işinize yarayacaktır.

İyi forumlar.

4. ya dostum bu yine sıkıntı çıkarıyor. yine birden kalkanı aktif oluyor, interceptor fırlatıyor. Bazen gidiyorum kalkanı falan olmuyo direk kesiyorum ama bazen de bu durum oluyor

Hatta şöyle diyim. tek başımayken sıkıntı yaşamıyorum ama grup halindeyken bu oluyor. Veyahut bana öyle geldi bilmiyorum.

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Battleray insta kalkanı korumalı bir yaratık olduğundan dolayı etrafındaki interceptorlerden bir kaçını keserek kalkanı düştükten sonra yaratığı kesebilirsiniz. Yaratık kalkan attıkça sizde etrafındaki yaratıkları kesmek durumundasınız.

İyi forumlar.

6. ya işte bunu bazen yapıyor. bazen rahatça kesiosun bazende sürekli bi kalkan açma durumu oluyor.kalkan açtı mı canını dolduruyo. sonra diğer npcleri kestin kalkanı kalktı, raya sıkmaya başlıyon yine kalkan açıp yine seriden tamiroluyor. kesmesi imkansız bir hal alıyor. bunun bir yolu yordamı olması lazım

7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Deadly Battleray ateş etmeden önce etrafında dolaşan minik sinir bozucu npcler yani inceptorları kesmeniz gerekmektedir. Dikkat burası çok önemli sadece 2 tane inceptor kalana kadar kesin, 2 taneden fazla inceptor keserseniz tekrar insta kalkanı açacaktır. 2 tane inceptor kalana kadar kestiniz mi işte tamam Battleray bir daha insta açmamak üzere tam karşınızda duracaktır :). Keserken petle kamikaze atıyorsanız inceptorlar hasar alıp patlıyordur bu sebepten dolayı insta kalkanı açıyordur. :)

İyi Forumlar.