Defcom ve yamato

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve elazılı-23 tarafından 21 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Defcom ve yamato uridium ile olmalımı?

1. Olsun

oy sayısı 5
    55,6%
  2. Olmasın

oy sayısı 2
    22,2%
  3. Geliştirilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Credi ile olmalı

oy sayısı 2
    22,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bence defcom ve yamoto uridium ile satılmalı çünkü gemiler gerçek parayla olduğu için kimse almaz yamato ve defcom a para verceğine git 10.000.000 credi ye goliath al .

Yeni düzenlemeye göre:

Defcom:20.000 URİDİUM

Yamato:20.000 uridium

2. Yamato ve Defcom'da bazı özel yetenekler olmasına rağmen pek kullanışlı olarak görmüyorum kredili olması gerekir. Olmazsa 10k uriyede olabilir.

3. Ama gemi o kadar kötü diğil vegance den daha iyi

4. Vegadan iyi değiller. Hatta leo bile daha iyi eski haritada leo çok yararlı olabilir.

Biri hız için yapılmaya çalışılmış galiba fakat spearhead katkat iyidir. Diğeri hafif savaş gemisi olmuş fakat onuda kimse savaşta kullanmaz.

5. ama nerdeyse vegayla aynı

6. Birinde 2 silah fazla 2 jeneratör eksik diğerinde 2 silah eksik 2 jeneratör fazla ve ikisininde dpsi vegadan az. Bu konuda neden konuşuyoruz anlamadım oyun kredili olmasında zaten :D Olmazsa uriyle gelir.

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

kardeş olmayacak duvaya amin diyorsun su anda :) imkansız. eskiden 16.000 c ye alıyordum şimdi 1.000.000.000 u.

8. Olsun bel ki yaparlar

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Amin :p

10. Bu gemiler gereksiz olduğu için fazla ilgi görmezse elbet dükkana gelecektir.

11. bir süre bekleyin zaten ya dükkana ya ihaleye düşer. :)

12. Darkorbit ekibi kesinlikle defcom ve yamato yu uridium la yapmalı en fazla 10 kişi defcom ve yamato almıştır

13. o gemiler kim alcak ya en fazla koleksiyon yapılır gereksiz gemiler

14. Acemiler alır

15. aynen gakkoş haklısın yerine bir konu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.