değer mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ÐΞÐΞM™ tarafından 4 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler amacım pala toplayıp 1 mil uri yapmak ardından indirim paketi alıp lf4 leri veya bo2 leri geliştirmek şimdi size 1.sorum uğraşmama değer mi 2.si hangisni ilk geliştireyim (uri yetmeyecek geri kalanınıda yavaş yavaş geliştirmeyi planlıyorum)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence ilk olarak kalkanlarınızı geliştiriniz sonra lf4 lere geçebilirsiniz ama irislerde bir geliştirme yok ise ilk önceliğiniz irisler olmalıdır çünki irislere koyacağınız hem lazerler için hemde kalkanlar için ekstra bir güç elde edersiniz.

___________CAN bunu beğendi.
  3. modum ırıslar 16 level lf4 ler 7 level kalkanları mı geliştireyim dersinz

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bana kalırsa kalkanları geliştirin sonra lf4 leri yaparsınız tabiki sizin kararınıza saygı duyarım benim düşüncem budur tabiki diğer arkadaşlarımızın yorumlarını bekleyin daha sonra kesin bir karar verebilirsiniz en azından aklınıza yatacak olanı yaparsınız bekleyin bakalım kimler neler diyecek.

5. modum şuan kimse yokken biraz size soru yağdırayım işiniz yoğun değilse tabi ;) şimdi ben hesaplayamadım kalkanlarımı 16 level yaptığım zaman nasıl bir artış olur veya lf4 leri 16 yaptığımda hesapladığım zaman 3500 vuruş mu etkiliyor x4 le ben mi yanlış hesapladım

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bende kalkan derim en az onlarıda 7 yap ilk

7. dostum mesele değil yapıcam herkez kalkan diyor madem ilk onları yaparızda şöyle bir durum var ben buna dünyanın urisini harcıycam ne kadar artar yav şu milletle uğraşmak çok sıkıcı valla palada sıkıyorlar vegayım zaten yine kesiyorum bu sefer daha kalabalık geliyor bu çektiğim çileye değecek mi ;)

8. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

değer bence kardeşim sonuçta uri veriyosun:)

9. 10 bin gg amacım daha 500 :p veya diyorum indirim çekip günde 30k uri kasıp basayım geliştirmeye ama bilemiyorum artık ne yapsam şuan pete toplatıyorum yoksa rahat bırakacakları yok bari yavrucak toplasın biraz

10. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

:D toplasın toplasın :D

11. sen tr kaçtaydın

12. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tr6

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

İrisler mevcut olan lazerleri ve kalkanları etkiler
    Diyelimki 8 irisiniz var ve her geliştirilen iris lazerler için %6 hasar kalkanlar için %15 bonus verir yani diyelimki gemi dahil lazerleriniz ile birlikte full lf4 bir geminin atışı
    semprom besleme ile 35lf4x200=7000%6 hasar 7420 semprom besleme ile 7420%60=4452+7420=11872 lazer atışı

Kalkanlar ise 35x10.000=350bin %15 iris farkı ile=52500+350bin=402500 olacaktır yanlışım var ise düzeltilebilir.

Bu oyunda %1 lik fark bile çok etkilemektedir bilginiz olsun.

14. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum yani arge ile bir kalkanın 12.500 kalkan veriyor bu %15 12.500 üzerinemi ekleniyor yoksa 10.000 olarak mı ekleniyor

15. titans___

titans___ User

bence modum neden kalkanlar geliştirmeli çok az faydası var o kadar uriyle ben lf4leri geliştirdim kappaya önem veriyom he 2 kalkan 7 seviyede ne olcak kappa 14 de 2 herculesdeyim zaten açana kadar ızdırapdayım burdan tehdit olarak anlıyorsunuz ama yıldım palde kesilmekden uri çeksem 200 bin uriye açılıyor nerdeyse bu hercules 100 kaıda tamamlanırsa napcaz siz yukarı söylüyorsunuzdur eminim ama yldım yıldım yıldım yeter artık

16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben argeyi hesabın içine lamadan değerlendirmede bulundum tabiki argede çok etkiler.

17. Nefes

Nefes User

Merhaba

Herkez kendine göre haklıdır tabiki,sizler bu oyunu nasıl oynamak istiyorsanız öyle oynamalısınız tabiki fikir alacaksınız ben bile kendime yarar sağlayacak şeyleri yapıyorum oyundan zevk alarak oynamalısınız şunu yaptım bunu yapmadım olarak düşünmeyin zamanla zaten olacaktır.

18. modum ben anlamadım mesela lf4 leri tamamen geliştirdiğimde veya kalkanları toplamda bana ne kadar katkı sağlar ortalama olarak bunu biliyor musunuz ona göre bir yol çizeyim kendime

bu arada ilgilendiğinz için saolun

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

35lf4x200=7000%6 hasar 7420
    seprom besleme ile 7420%60=4452
    4452+7420=11872 lazer atışı argesiz size sağlayacağı vuruş gücü x1 ile bu kadar dır normalde vurmanız gereken 11200 dür yani size kalmış arada çok büyük bir fark olmasa da aynı sizin ölçülerinizdeki bir gemi ile ama geliştirilmiş bir gemi size %6 fark ile vuracaktır ve sizi iyi oynuyorsa kesmeside çok muhtemeldir yani geliştirmeyi size bırakıyorum.

20. titans___

titans___ User

e pki kalkan geliştirince ne olcak bu oyun bu oynda savaş oyunu kalkan geliştirceksin ne olcak uber talon kescen mesela elit sıkmadıkdan sonra nassıl kescen kaç kişi olsanda irisin yoksa ne olcak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.