Bug / Oyun hatasi Değişik yazılar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve TheNeo tarafından 2 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheNeo

TheNeo User

Yazılar bir anda değişti gemi patladığı zaman tamir et yazısı yerine değişik bir yazı geldi.Tamir et butonuna basınca sayfayı kapatıyor.

2. bendede aynı hata mevcut bu genel oyun sorunu 1 gündür bende var güncellemeden sonra oyun mahvoldu düzeltilmesi gerek

3. Oyun istemcisinde üstte bulunan ayarlar bölümüne tıklayıp "Önbelleği Temizle" kısmını kullanmayı deneyin. Belki yardımcı olacaktır.

4. daha önceden yaptım yine aynı hatayı alıyorum oyun bi an önce bu hatayı düzeltecek bir güncelleme getirmeli ve etkinlik sürelerinin saatlerinede 1 gün daha eklemeli bu hata 1 gündür var

5. dün geceden beri bende de sorun var ne yazıkki hiçbir yöntem işe yaramıyor sorun bizle alakalı değil darkorbitle alakalı
    öğlen 5 2 de bıraktığım gemilere girebildiğimi fark ettim ama gemi 5 2 den çıkamıyordu patladığım zaman yine aynı hatayı alıyordum şimdi oda gitti x1 x8 pvp bl ve 5 2 de bıraktığım hangarlar vardı geçmişmişte hiçbirine girilmiyor

6. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Genel bir hata vardır, çözülmesi için çalışıyoruz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi Forumlar.

7. TheNeo

TheNeo User

Ne zaman düzeltilcek acaba oyunu oynıyamıyorum etkinlikten geçtim artık

8. Genelde böyle şeyler için bir süre veremezler. Benim tahminimce günlük resetten sonra düzelebilir. Oyun eski halinde olmadığı için böyle şeylerle hızlı ilgilenmediklerini görüyorum. Elimizden gelen bir şey olsa keşke...

TheNeo bunu beğendi.
  9. TheNeo

TheNeo User

Başkan bu eziyeti çözsenizde oyun oynasak bak adam üstte ne diyor 1 hafta beklemeyelim yalandan

10. Merkez ekibe bildirmekten başka ellerinden bir şey geleceğini sanmıyorum. Yıllar önce de DDOS sorunu vardı. Sürekli çözülürdü, sonra tekrar ederdi.

Oyunda her dönem başka bir sorun var ve çözüldükçe bir yenisi ekleniyor. Oyuncular olarak bizim serüvenimiz oyundaki yeniliklerle alakalı değil de daha çok yeni gelecek sorunlarla ilgili malesef...

11. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Bizlerde sizin gibi birer oyuncuyuz, yaşadığınız sorunları bizde yaşıyoruz, çözülmesini bizlerde çok istiyoruz. Bu durumda sabırlı olmanızı istiyoruz.

İyi Forumlar.

12. bendede aynı sorunlar var bu etkinlik başladığından beri. apık sapık kod lar var menü ve ayarlarda ne nedir anlaşılmıyor. gemi tost olmuş vaziyette her yolu denedim olmuyor ham maddeler gözükmüyor bonus kutularında ne topladığımı bilmiyorum çünkü kod yazıyor her birinde . birde 1 ve 8 haritasında tag lardan başka bir şey gözükmüyor ...

-yigit-asli bunu beğendi.
  13. bu sorunlar ne zaman çözülecek kaç gün daha bekleyeceğiz tam bir rezalet. oyunculara hiç saygıları yok. ebedi kapısında patladım daha oyuna giremiyorum. gemi değiştiriyorum yine oyuna giremiyorum. tamam mı yani beklemekten başka çare yok mu.

Son düzenlenen: 7 Şubat 2023
  14. can123can

can123can User

Global serverlarda oynayan arkadaslar oyuun dilini ingilizce yapip oyuna girsinler denedim oldu

15. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

ya kaç gündür aynı sorun var, bir halledemediniz şu işi ha :mad::mad::mad::mad:

16. Sanırım sayısı çok az olan canlı oyuncuları bu yollarla bıktırıp oyunu tamamen programcılara bıraktırmaya çalışıyorsunuz. 9 Şiddetinde deprem gibisiniz yemin ediyorum.

17. BlueSparkk

BlueSparkk User

Dostum farklı biyerde oyuna gir tamir et 2 d oyna her yerde olmuyor benim işyerindeki internetle oyuna girdiğim zaman böyle bi sıkıntı yok fakat evde girdiğim zaman sıkıntı devam ediyor . Sorunu yaşamayan arkadaşın flan varsa gemini tamir etsin girersin oyuna kalıcı bi çözüm değil ama işini görür şimdilik

18. hatıra1

hatıra1 User

12 yıllık hesabıma giremiyorum oynarken sistem yazıları değişti bot zannetti sistem beni oyundan attı.şifre ve nick ekranında oyuna giremiyorum hep aynı şifre ekranı geliyor.

19. oyuna girip oyun oynıyamıyoruz modum bekle bekle nereye kadar gemi patladı oyuna girmek istediğimde oyun sayfası açılırken anlamsız kodlar geliyor tamire bastığımda oyun sayfası kapanıp ana sayfa ile başbaşa kalıyorum yani kısaca oyuna giremiyoruz 3gün dür supporta yazıp duruyorum hala çözülmedi sorun oyundan iyicene soğutacaklar bizi

.RiMuRuRu. bunu beğendi.
  20. .RiMuRuRu.

.RiMuRuRu. User

Farklı yerden derken, internet tarayıcısından mı diyorsun?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş