Değişiklik!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●WHY●HI●ONE●WHY●™ tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyunda çoğu şeyin değiştirirmesi sıkılmamıza engel olabilir mi?

Anketin kapanma tarihi 18 Eylül 2014.
  1. Evet

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Diroitlerde değişiklik olması iyi olacağını düşünüyorum.Sadece diroitlerde değil her şeyde değişiklik yapılsa güzel olunacak.Her zaman aynı olması insanların sıkılmasına yol açacağını düşünüyorum.İrislerin ortadasında yanan ışığın başka yerlerdede olması güzel olabilir.Arayüz çubukları değiştirirdiği gibi kullanıcı , gemi gibi açılan pencerelerinde değiştirirmesi güzel olacak diye düşünüyorum.

2. Merhaba ,

Zaten belli aralıklarla geliştirme yada kökten değişiklikler yapılıyor. Yani böyle geniş kapsamlı fakat içerik olarak dar bir konunun pek şansı yoktur. Son zamanlarda zaten bir çok yenilik yapıldı. Yani 3 ayda 5 ayda v.b. sürelerde sürekli değişiklik yapılamaz. Herşeyin belli bir süresi vardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.