Delta kapısı ve hermes

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sethpark tarafından 15 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sethpark

sethpark User

bugün forumda dolaşırken yeni savaş etkinliğinin detaylarında "hermes diroit tasarımı delta kapsısına taşındı" yazısını okudum ancak, ne deltanın ödüllerinde güncelleme var ne de bunu görebileceğim bir yer ihtimal ne olucak ? ilk yapılışa kesin verilecek mi ya da 1 haftada herkesin 10 hermes oldugunu düşünürsek her kapıdan hermes elde edebilecek miyiz ? 1 defa geldi geçti etkinlik alan aldı alamayan bakakaldı ayrıca %20dp + %10 hasar oldukça güzel bi birleşim havocu ezip geçiyor hercullede yarışıyor acilen detaylı bilgi talep ediyorum.

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  2. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

hermes droidinin düşmesi şansa bağlı olarak yapıldı yani herkes hermes olma şansına sahip ama her yapılışında düşecek diye bir durum yok.

3. düşme şansı yüzde kaç biliyor musunuz acaba bide haftasonu çift ödüller o droid içinde geçerli mi

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bundan sonra Delta kapısından Hermes istatiksel droit tasarımı kazanılabilecektir. Kapıdan tasarım çıkma şansının ne kadar olduğu konusunda bir detay bulunmuyor. Bu konuda bir bilgiye ulaştığımızda forum üzerinden sizlerle paylaşacağız. Bildiğim kadarı ile kapıyı ilk kez bitirdiğinizde tasarım %100 olarak verilmemekte ve tahminim tasarım miktarının Galaksi Kapıları Çifte Ödül günü etkinliğinden etkilendiği yönündedir.

İyi forumlar.

5. sethpark

sethpark User

darkorbitin işine aklım ermiyor yemin ederim 15 yıldır çeşit çeşit online oyun oynadım birtek bu oyunda bu kadar baştan savma iş görüyorum ya arkadaşım bizim bu oranı hesaplamamız mümkün olsa deyeceğim ki tamam darkorbit onu bizim bulmamızı istiyor yani bizim günlerce kastıgımız uriyi "acaba oranları nasıl pazar gününden etkilenecekmi ?" diyerek 100k uriyi (delta kapısı açımı başına) çöpe atmamızı bekliyor bu nasıl iş bu ne devran böyle

DERBEDER|AsL| bunu beğendi.
  6. yani zaten hermesi olan dolu çar var kapı ödülü olması saçma olmuş bana daha kapıdan havoc düşmuyor bunu nasıl düşüreyim :)

ŞahFD bunu beğendi.