DELTA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve melih tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. melih

melih User

selam beyler sizce deltayı yapablir miyim gemi özellikleri. 12 lf4 10 havoc 10 iris aegis elitle gircem full seprom olcak nano dp falan herşey 50 k x2 30 k x3 var 90 k kadar sepromla girmeyi düşünüyorum

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

8 iris bi geminin yapıcağı bi kapı yani bu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2015
  3. melih

melih User

yok ilk defa giricem de kamikaze yok

4. Merhaba ,

Bu özelliklere göre normal koşullarda sıkıntı yaşamadan yapabilirsiniz. Kapıların bir çoğu normal ortalama bir hesapla yapılabilir. Sadece bazıları biraz zorlanabilir 1-2 hak gidebilir ve ayrıca bitirme süreleri değişir.

İyi forumlar.

5. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

kamikazesiz zor olur kapı yapmak zor demesekte uzun sürer ama gemi her koşulda hızlı olmalı gerektiğinde kolay kaçmalısın kolay gelsin...

6. melih

melih User

nasıl bi konfiyle gireyim bana bi önerir misiniz

7. PaLuLuu

PaLuLuu User

İlk konfi gemi => ful lazer diroit => ful lazer jeneratör => ful kalkan
    ikinci konfi gemi => ful lazer diroit => ful kalkan jeneratör=> ful hız
    Böyle yapman yararına olur 1. kanfi ile agır ceker patlatırsın. Canın azalırsa 2. konfi ile kaçar canı kalkanı doldurup geri 1. konfi agır ile kesersin kolay gelsin şimdiden :)

nail1454 bunu beğendi.
  8. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

ben güvede giriyorum x3 le 30 dk da gama ama delta denemedim..

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

delta yı bu kadar büyütme gözünde zeta kadar basit bir kapı bahsettiğin ekipmanla deltayı 10 kat zor yapasalar gene rahat yapacağın bir kapı olur :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.