Delta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Estate_Kill_ tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Full yüzük olmam için delta kapısını yapıcam son 4 parça kaldı ama kapı hakkında hiç bir fikrim yok ben genelde kapıları full kalkan yapıp sadece pet atarak yapıyorum gammayı bile böyle yaptım deltayıda bu şekilde yapabilirmiyim?

2. Gammayı yapan deltayı da yapar rahat ol ben aegisle yapmıştım.

3. Yapılır direk googlea delta kapısı yapımı yaz izle derim :D

4. Merhaba,

Gammaya göre daha basit bir kapıdır yani rahatlıkla yapabilirsiniz.
    Tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Delta kapısı hakkında ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Gama kapısına göre daha kolay bir kapıdır.Sadece biraz uğraştırıyor,zaman olarak Gamadan daha fazla sürebilir.

Sizi uğraştıracak olan İnsta kalkanlı gelen yaratıkların yanındakileri kesmek olacaktır.

Özellikle dokuzuncu bölümde Kristallonların yanında gelenleri kesmeniz zamanınızı alabilir.

Keyifli Forumlar.

6. full atak oynamalısın gerçekten kolay bi kapı bossların yanındakilerle zaman kaybetmezsen (kami) 45 dkya yaparsın l

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.