Kutlama Delta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TARSUSLU33- tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. hafta ıcı carşambadan bu saate kadar 27 delta yaptım ve 27 delta bana 1 tane bile hermes vermedi hesabımın her tarafı ful 48 pro 13 level 40 bo3 13 level aklınıza gelebılecek herşey fuldur tek bu hermes denen eksiktir. bende bunu almak ıcın delta yaptım fakat bu delta kapısının bana yaptıgı :)) bu ne demek oluyor delta hermes vermıyormu verıyorsa bu %kaç şansla veriyor ?
    vallaha bıllahada canım cok sıkıldı bu mevzuya bıde hafta ıcınden berı kasa kasa laglar ola ola bu kapıları yaptım zoruma gitti su hermesin cıkma şansı yüzde kaçtır arkadaşlar. sabaha kadar uyumuycam sızlerın cevaplarını okuycam sinirlendim :)

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Gerçekten çok şanssız bir durum yaşamışsınız :( , Buradaki Hermes Diroiti S.S.S indede söylendiği gibi Delta kapısından gelen Hermeslerin şans oranı açıklanmamıştır. Lakin kişisel tecrübelerimizden ve oyuncularımızın geri bildirimlerinden yola çıkarak oranın biraz düşük olduğunu söyleyebilirim.

İyi forumlar.

3. Richie

Richie User

insan sıkılmaz mı be ben 2 tane zeta dönünce artık infernal görmekten sıkıntıya giriyorum.

4. emperyan

emperyan User

MODERATÖRÜM işimiz darkorbitin verdiği şansa kaldıysa yandık. Yıllardır şansa bağlı bahaneleriyle yediler bizi. Bu kadar bahtsız mı bu adam ?. Hani burda kızdığım nokta sizin bile şansa bağlı demeniz.

goliat0 bunu beğendi.
  5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Tabiki şansa bağlıdır aksi bir durum düşünülmesi mümkün değildir. Malesef tekrar tekrar denemeye devam edecek gibi gözüküyor.

İyi forumlar.

6. Ryukka

Ryukka User

Sene 2020. Darkorbit hala insanları şansa inandırmaya çalışıyor :D

kupsan bunu beğendi.
  7. öncelikle bu kadar full olup da hermes etkinliğini nasıl kaçırdın garip doğrusu öte yandan geçen sefer delta şeref verdiği için bir kere yaptım verdi bana hermes

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda belirli algoritmalar vercut olup belli olasılıklar çerçevesinde kapı sistemi çalışmaktadır.

İyi Forumlar.

9. usta sende nasıl bi azim var 27 tane hiç bıkmadan dönmüşsün 2kappadan boş dönünce 2 hafta soğuyorum kapıdan