delta kapisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. delta kapisini yaparken Kristallin , sibelonit ve Protegit konusunda fikir bekliyorum vip degilim ama kami kazem var sizce kullanmalimiyim gemim de Aegis lvl 20 7 lf4 ve full lf 3 8 bo2 ful hiz taktik bekliyorum kapiyi yapan arkadaslardan

2. Merhaba ,

Aegis varsa dert etmeyin. :D Kalkan yükleme ve gerekirse Tamir birimini bırakarak kamikaze atabilirsiniz. Daha sonra uzaklaşarak kalkan durumlarını topladıktan sonra yine aynısını yapabilirsiniz. Ayrıca kapıya girmeden önce yetenek sürelerini kısaltan 2 desteği alabilirsiniz. Pazar günü cephane ve destekler satışa çıkar. Birisi %20 diğeri %30 ikisi birlikte %50 süreleri kısaltır.

İyi forumlar.

3. kami kaze atmak sorun olmaz mi ben kapiyi uri icin yapiyorum vip degilim pet i surekli uri ile tamir edecez ?? öyle degil mi ...

4. Malesef öyle ...

5. BonusRasta

BonusRasta User

Kamikaze kullanmadan sabırla yapabilirsin

6. sabir da cok lazimmis simdi anladim kristallinler halldoldu ama simdi sira sibelon da kes kes laser kalmadi ne yapacam simdi ben ;S

7. 20 lwle kadar hiçmi bi delta kapısı yapmadın be adam :)

8. ne yalan söylüyim yapmadim :D cünkü ben hep lvl atlamak icin ve gorevleri yapmak icin yüklendim 18 lvl den sonra kapi yapmaya basladim 4 kapi yapabildim simdi 5. kapi ama delta kapisinda hepsinin gücü iki kati oldugunu o kadar cok hesaba katmadim ... alin petin yakiti da bitti . Geldimi zaten hersey üst üste gelir demi ?....:S

9. Ben
    delta kapısnı 6 iris 20 lf3 le bitirmiştim bnm kapı konfim 1.Gemi 7 kalkan 8 hız irisler 11 lazer gerisi kalkan 2.konfi gemi 8 kalkan 7 hız irisler full lazer klakan fazla önemli deil ageisin varsa iki konfiyede lazer basabilirsin irislere. golıyle yaparsan çok vurursun cabuk biter.

10. bende simdi gemilerin yerini degistirmek üzereydim ama lf4 ikinci hangara geciremiyorum o yüzden sorun yasiyorum anlamadigim sey havoclar felan ikinci hagara gecmiyor bununla alakali bilgi si olanlarda yardim edebilir mi

11. BonusRasta

BonusRasta User

Bir gemindeki ekipmanı diğerine koymak için boşaltman lazım geminin içini (2 konfigürasyonu da) sonra bir anasayfaya dön, tekrar hangara geç hangi gemini dizeceksen. O zaman gelir içindekiler

12. kac defa denedim bu dediklerini tekrar tekrar yaptim ama olmuyor neden se ?

13. BonusRasta

BonusRasta User

İrisler de mi aynı durumda ? Başka bir tarayıcı dene belki düzelir. Ya da çerezleri silme şeysini yap :)

Edit : Yeni konu aç yardım edebilsinler, ben yanlış yönlendiriyor olmayayım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.