Delta kapısı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -Mavi_ßey-..│•√s•│, Sep 4, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Merhabalar darkorbit kariyerimde hiç delta yapmadım :D (doğru duydunuz evet) Sizce kaça açılır ve yapabilirmiyim ?

Gemi bu şekil ayriyetten 7 lf4 + goli + irisler 4 level falan. Seprom + x2 sıkıcam yapabilirmiyim ?[​IMG]

2. Ancasin

Ancasin User

Çok rahat yaparsın, full lf3 ile yapmıştım ben aylar önce. Yaklaşık 2.000 gg ye açmıştım; ilk ve sondu :D

3. Yapma ya o kadar fazlamı ? :) Şimdiden 625 gg yaptım 2 günde bakalım 3-4 güne açarım :D Peki kronosu yaparmıyım (kami yok) kronos günüde çıksın artık beta ve epsilon var hazırda dayanamıcam yapıcam şeytan fısıldıyor kulagıma :D

4. Ancasin

Ancasin User

Kronosu ben de yapmadım 2 kappa 1 epsilon kaldı. Üşenmediğim bi zaman epsilonu yapacam :) Kappayı da 1 kere kronos gününde yapacam ondan sonra yapmayacam hiç. Delta açılması da bende 2.000 gg oldu yaklaşık, şansa bağlı sonuçta, senin beta faciasını da hesaba katarsak 9-10 bin gg ye açarsın diye tahmin ediyorum :D

5. Hatırlatmasan canım kardeşim bak gene moralim bozuldu :( 1800 geçiyor içimden ama bakalım sağolasın ilgin için :D

Ancasin likes this.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakın parça ilk 100 yada 200 gg de azaldı ise F5 yaparak sayfayı yenileyip devam ediniz ben bu taktik ile çok fazla gg harcamadan parça buluyorum daha 2 gün önce zeta kapısını 1200 gg gibi bir sayı ile açtım bence deneyin.

7. nasıl yani modum parça çıkmayınca f5 mi yapıyım birde kaç lı basayım bende ilk 30 da 100 lü 80 e kaar 5 sonra teker teker basıp çarpan yakalamayı düşnüyorum yada 100 de tek basarım

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

5 erli basarak her çarpan geldiğinde değerlendirin ben genelde hiç bozmam ve 10 lu ve 100 lü basmam.

Thread Status:
Not open for further replies.