delta mı epsılon mu ?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by kursat_822, Jan 28, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kursat_822

kursat_822 User

beyler delta acıp 45k urı mı kazanıyım yoksa epsılon acıp 25k urı mı ayrıcca epsılon gorevlerındende 72.624.000 tp gelıyo (epsılon daha once yaptm ama deltayı acarsam ılk yapısım)
    ek olarak kapıları yapma nedenım burgu ıcın 20k urıye ıhtıyacım var ıkısıde bu mıktarı karsılıyo bıde tp şp olarak karlı cıkalım barı :D

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konunuz Uygun bölüme Taşınmıştır.

iyi forumlar.

3. ghnengn

ghnengn User

pazar veya çarşambayı bekle epsılon aç o sürede 50 tp destegği çek desteklerle felan neredeyse epsılon görevını 2 ye katlarsın belkı lf4 de cıkar

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

görev harici iki kapıyıda tavsiye etmem.ekipman durumunu bilmiyorum ama bence zeta ve kappa.elit için abg,etkinlik ve lf4 için hades.macera için kuiper kapısı olabilir.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

delta serefte x4 ve uride daha iyi ama farkli getirisi yok epsilondan lf4 ihtimali + gorev diyorsunuz.kronos icin birde bakin hangisi lazim.

6. kursat_822

kursat_822 User

kronos ıcın epsılon 4 de 4 delta daha hıc yapmadım

bu arada ekıpmanlar
    golı ful elıt hız kalkan 30 lf-3 1 lf-4 pet 13 lvl kamı 3 ham. topl.3 oto topl. 3 vs..
    dımı venom yetenek tasarımları ve ıhaledekı tasarımlar var 8 ırıs 18 arge gemıde sureklı kasılmalık seprom var baskada kayda deger bısey bulamadım bu kadar olursa yenı bıseyler eklerım

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

az zorlayabilir ama delta videosu izleyin girmeden yaparsiniz gamadan kolay neticede hatta bence betadanda kolay.epsilon kronos gununde 2 yaparsaniz daha iyi olur,gorev tp siralama iicin dusunurseniz iyi .delta zaten bir ve su durumda ihtiyaciniza gore herturlu + size.

8. kursat_822

kursat_822 User

ben en ıyısı deltayı sonraya bırakıyım epsılonu acıp gorevlerle bırlıkte yapıym belkı hem bır lf-4 de verır ustelık gorevlerle 19 level oluyorum oda bır + katıyor yanı en ıyısı sımdılık epsılonu acmak konu kıtlenebılır

ÈrroR_™ likes this.
  9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.