Delta Parçası Çıkmıyor

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 12 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 3000 gg'den daha fazla bastım. Hala 121/128. Neden hiç çıkmıyor bunun parçası?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Aklıma ilk gelen sebep ''Galaksi Kapıları''ndan Deltayı seçmeden enerji basmış olmanızdır, bu sebeple Delta Kapısı yerine Alfa-Beta-Gama kapılarında parça almış olabilirsiniz. Bunun dışında bildiğiniz gibi galaksi kapılarından parça çıkması şansınıza bağlıdır fakat 3000 enerjide hiç parça alamamak bir problem belirtisi de olabilir, bu yüzden support'a yazarak arkadaşlarımızdan en sağlıklı bilgiyi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Kesinlikte deltadan bastım. Bir sorun var burada. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı?

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şu an buna benzer en ufak bir şikayet alınmadı fakat bu ve buna benzer problem arkadaşlarımız varsa konunuz üzerinden geri bildirimde bulunacaklardır.

İyi forumlar.