Destek demaner 2. görev gözükmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve besimxbaba tarafından 26 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. besimxbaba

besimxbaba User

sayın adminim öncelikle kolay gelsın 1. demaner görevi yaptım neden 2. si gözükmüyor acil destek son gun bugun

2. darko_pro1

darko_pro1 User

2. gözükmüyor derken ne demek istediniz acaba, 1-2 ay önceki görev duruyordu ama kayboldumu yoksa şimdiki görevi bitirdiniz kuleden 2.yimi verecek sanıyorsunuz.

2. görev diye bir şey yok ama önceki demaner etkinliğinden kalan görevimi kastetdiniz?

3. Lion_[17]

Lion_[17] User

Ya arkadaşlar iskandinavyada oynuyorum bende bu Demaner Görevleri ne zaman bitiyor tam olarak bilen birisi cevap verirse sevinirim.

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Demaner 27 Nisan yani yarın bitmektedir. Eğer demaneri kesiyor ve göreve yazmıyor ise ilk sizin sıkmanız gerekmektedir, grupça yaparsanız demaneri kapma şansınız artar.

5. Merhaba ,

Şahsen etkinliklere pek katılacak vaktim olmadığı için bilgim yok maalesef. Forumda olan bilgileri aktarabiliyoruz. Arkadaşlarımızın dediği gibi ilk saldıran olmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

6. orkun

orkun User

damaner bu gün var mı varsa ne zaman başlayacak

7. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba ,

27 Nisan Pazartesi bitmesi gerekiyor eğer bir uzatma durumu olmazsa Pazartesi günü 23:59 yada 00:59'da bitecektir.

İyi forumlar.

8. orkun

orkun User

ne zaman başlayacak peki saat 1 demi tekrar

9. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

•İlk gün 00:01-21:00 arası.
    •Diğer günler 12:00-21:00 arası
    •Son gün 21:00-23:59 arası yerel server saatlerinde.

Iyi Forumlar

10. Lion_[17]

Lion_[17] User

Demaner etkinliği ne zaman çıkar bir daha yada ne kadar sıklıklarla cıkıyor bilen cevap versin.

11. İlk harici tüm demaner etkinliğinin olduğunu günler demanerdeydim 12:00-21:00 oyun saatiyle çıkıyordu Dün 12:00-01:00 e kadar sürdü

Yukarıda;

•Son gün 21:00-23:59 arası yerel server saatlerinde.

Bugün demaner yok acaba orda yazdığı gibi oyun bugün 21.00 demi çıkacak

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Etkinlik bitmesinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.