Demaner Avı Etkinliği Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÇORBACI

ÇORBACI User

Tek bir kutu yerine spaceball gibi etrafına içeriği az 30 kutu bıraksaydı herkes faydalanırdı.

skayra1 bunu beğendi.
  2. Öncellikle DarkOrbiti bu hale getirenleri kınıyorum.

Ya arkadaş sırf zorla para yatırılsın diye etkinlikleri yok ettiler doğru dùzgün herkesin faydalanabileceği bir tek spaceball var onu da ileride berbat ederler. İstila yı batırdılar....

Özel gün görevlerini batırdılar...

sonra e mailimde bir mesaj görüyorum ve mesaj içeriği şu :

"Dark orbit e neden ara verdiniz anketimize katılın" diye bir anket formu gönderiliyor.

E iyide oyuna neden ara verdiğimi veya neden oyuncuların bu oyunu sürekli bırakmakta olduğunu düşünemiyor musunuz ?

Etkinlik doğru düzgün yapılsa herkes faydalansa fena mı olur ?

Yenilik gelince oyuna para yatıranların hakkı yenilip üstüne kendi paraları ile dalge geçiliyor resmen ?

Sonrada e maile anket gönderin... Neden bıraktınız diye sorun.

İlk doğru düzgün etkinlik yapın bir kişinin veya 1 klanın değil tüm oyuncuların yararlana bileceği bir etkinlik yapmalısınız..

2. İse yenilik yaparken oyuna para yatıranların hakkını yemeden oyuna yenilik getirmelisiniz. Oyuna para yatıranların hakkını yeme gibi bir hakkınız yoktur.

Millet önceden neden Bot hile kullandı sanıyorsunuz adamlar haksızlıklardan bıktı. Kasılmak için BOT kullandılar BOT KULLANIMINA KESİNLİKLE KARŞIYIM fakat önceden 3 m uriye tamamen fullenirken şimdi 30.000.000 uriye anca fulleniyoruz sonra millet Neden bot kullanıyor...

Hele ki bu şartlarda adamlar BOT a daha da yöneliyor.

BOT BUG kullananları oyunda istemiyorsanız Doğru düzgün herkesin yararlanabileceği şeyler yapsanız kimse ne BOT kullanır nede Hile kullanır Nede BUG dan faydalanılır...

Bana göre demanerin şimdi ki hali Hitac etkinliği gibi sırf büyük gemiler faydalansın sırf sıralamada olanlar yararlansın mantığı var.

Bu tamamen yanlış bir etkinlik düzenidir oyunda güçlü veya güçsùz ayırd edilmeden herkesin faydalandığı etkinlikler artırılmalı ve oyuna uygulanmalıdır.

Spaceballda ki mantık gibi olsa daha iyi olurdu... Etrafa kutular saçılması felan.

Son düzenlenen: 22 Kasım 2014
    FairyMind, ÈrroR_™ ve skayra1 bunu beğendi.
  3. Etkinliğin eksiği olan oyunculara yönelik olması gerekirdi bence ama yaratığın başına gittim general, tümgeneral de vardı Son lf-4 leri çıkarırım dedim ama manzarayı görünce çıkartamıyacağımı anladım

Son düzenlenen: 22 Kasım 2014
    midas53 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Dark_Days

Dark_Days User

Kardeşim Kesinlikle Haklısın Bize Söyleyecek Laf Kalmadı

5. etkinlik super demaner ne verıyo bılmıyomda sadece adam kesmeye gıdıyom ztn 100 kısıden vurupda 2 k urı alıcam dıye elıt atamam 5 urı demıs rsb alırım adam keserım daha ıyı manyakmıyım alıcam :) ayrıca ************ bu etkınlık bı seye benzemıyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Kasım 2014
  6. LF-4 ler full oyunculara gidiyor zaten adamın envanteri fazla fazla lf-4 le dolu ek olarak demaner dende alıyorlar

midas53 bunu beğendi.
  7. ya standart darkorbit rezalet etkinliklerinden zaten gelişmiş oyuncuları dahada kasmak için yada gelişmemiş oyuncuları parayla uri almak için yapılan tırt bi etkinik

yani ikincisi bence çünkü bugüne kadar gördüğüm adamakıllı bi etkinlik yok bütün etkinliklerde elit gemileri gören ve sürekli onlar tarafından kesilenler etkinlik zamanı gaza gelip uri çekiyor darkorbit zengin oluyor sanki bizim keyfimiz için yada eğlenmemiz için yapıyormuş görünüyor düz mantık büyük gemilerle küçük ezik gemileri kızdır onlarda uri alıp beni zengin etsin .....

hitac ta en azından kapsülü parayla alabiliyoduk ki anca onu yapabildim 5 kapsülü parasıyla aldım şansıma 10 lf4 gelmişti çekilişte şimdi bunda hiç şansımız yok adamlar 150 k 200k vuruyo yanaşamadan patlıyoruz

inş bi gün bizimde hoşumuza gidebilecek bi etkinlik yaparlar neyse zaten iki gün önce zetada oyun dondu diye hakkımı kaybettim üstüne bu güzel etkinliik soğudum oyundan lanet ediyorum resmen ayırdığım zamana

iyi forumlar -- iyi etkinlikler

8. Deminlerde demaneri kestikten sonra küçük demanerler geldi Güzel uri ve tp veriyor Onların hammaddesindende yeşil ganimet çıkıyor Topladım 3 tane 1 tane b02 2 tane lf-3 çıktı Lf-3 ve kalkan fullemek isteyenlere öneriyorum :)

midas53 bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

İlk olarak olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi forum kurallarına uygun olarak belirtirseniz çok daha iyi olacaktır. Bu etkinliklerin amacı belli bir rekabetin oluşması fakat tabii ki ihtiyacı olmayan kişilerin de dahil olması bazılarımızı zorluyor olabilir. Daha önceden de bu şekildeydi aynı Hitac gibi şimdi de aynı şekilde yapılmış. Oyun oynama bilinci olması gerekiyor herkese birşeyler verilmesi işi daha karışık hale geticektir.

Örnek olarak diyelim ki düşen kutuyu açana LF-4 , Havoc yada Hercules çıkacak fakat 50 kişi saldırdı hasar verdi şimdi 50 kişi mi alacak bu ödülleri yoksa en şanslı yada hızlı davranan mı ? Bence şanslı yada hızlı davranan kişinin alması daha mantıklıdır. İsteyen katılabilir istemeyen katılmaz.

Sonuçta bu konu etkinlikle ilgili düşüncelerinizi yazacağınız bir konu fakat belirttiğim gibi forum kurallarının dışına çıkmadan olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Merhaba ,

Kendi adıma her zaman her konuya yada mesaja cevap verebilirim.

Etkinlik geçmişte de bu şekilde yapılmıştı ödüller farklıda olsa temelde aynı şekildeydi. Hitac etkinliği de buna benziyor. Bir npc'ye 50 kişi saldırıp 50 kişi ödül alması mantıklı değil en azından bana göre bu şekilde. Ayrıca etkinlik isteğe bağlı katılmak isteyen katılır katılmak istemeyen rutin oyununa devam eder.

İyi forumlar.

10. Modum en az 20 gemi kutunun üstüne çıkıyor O an zaten ortalık karışık oluyor Kimse kutuyu alamıyor zamanlada siliniyor sanırım Yada biri kutu işaretledi ve kutuyu toplamaya başladı 5.4.3.2 diye sayarken 1 diyecekken orda bulunan oyuncular toplayan oyuncuyu kesiyor Bu ganimet i toplamanın kolay bir yolu yok

midas53 bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Sonuç olarak etkinlikleri her ülkenin serverlarındaki oyunculara göre yapmıyorlar. Etkinlikler genel olarak planlanıyor bu durum yabancı server'larda mı daha çok oluyor yoksa Türkiye sunucularında mı diye bir düşünmek lazım.

İyi forumlar.

12. zorask

zorask User

modum öncelikle adeltedin tahsizi önemli oyunda yapılan etkinlikden isteyen herkez eşit sekilde faydanılabilme şansı olmalı. Sen etkınlık yapıyorsun oyuncuların yüzde 95 faydalanamıyor. faydaanmayı geçtik üstüne zara görüyor. bari şu muhtesem npc üst haritalarda cıksada eski haritalarda oynayanlar nefes alabilse . 3-5 yeni baslayan gelişmeye calısırken bırde elitleri alt harıtalara doldu. şahsen ben 10 iris ve ortalmanın ustunde bir hesabım var 2-3 kere yanasayım dedım kendımı zor kurtardım

13. Merhaba ,

Elde edilebilecek ödüller iyi olduğu için haliyle bir çok oyuncu için cazip hale geliyor. Bu nedenle bir çok gemi imha etmek ve ödül almak için çalışıyor.

Sonuç olarak etkinliği bizler yapmıyoruz sadece konuya forum kurallarına ve üsluplara dikkat ederek olumlu yada olumsuz düşüncelerin yazılmasıdır.

İyi forumlar.

14. zorask

zorask User

modum zaten sizleri suçlamıyorum öyle bir niyetımde yok sizlerin aracılığı ile oyuncular için olumsuz olan durumları oyun yapımcılarına duyurma derdındeyim. eğer daha üsten bırıleri sizlere fikrininizi soracak olursa bu olumsuzluklardan bahsedersınız diye. ödüller cazip ama kimin klanı güçlü ise o kazanacak kımse bastan sonucu belli olan oyunu oynamak istemez. battaray görevlerim vardı npc cöreklenen klanlar yüzünde görevleri yapmam 2 ayımı aldı. devamlı takip ettim en son sabaha karsı 5:30 cıvarlarında boş yakaldım 2 cıyı keserken yıne gelip çöreklendiler. bence oyun yapımcıları bıier hesap açp oyunu bizzat kendıleride oynamalılar. yoksa bizim burda anlatmaya calışdıklarımızı anlamazlar.

15. Merhaba ,

Bizlerde zaten yazmayın demiyoruz fakat mesajları düzenlediğimiz yada sildiğimiz için sizler göremiyorsunuz. Beğenmeyebilirsin yada beğenebilirsin sorun şu buraya düşünceni yazarken forum kuralları dahilinde ve ayrıca karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde yazmak her zaman en doğrusudur.

NOT : Genel bir mesajdır.

İyi forumlar.

16. Kİ_BE_LE

Kİ_BE_LE User

Demaner kutusunu görmek ,hele almak imkansız .o kadar çok gemi oluyor ki birde oyun kasıyo, demanerde yavaşlatıcı sıkıyo o kargaşada kutuyu tıklamak mucize.20 tane kesmişim ama bir kutu bile alamadım:(

17. ÇORBACI

ÇORBACI User

Çılgın cubikon dışındaki hiç bir etkinliğe dönüpde bakmıyorum bile çünkü hepsi faydadan çok zarar veriyor

18. webce

webce User

yanına bıle yanasamadıgım bır etkinlikten banane:)

19. StorMHawsK

StorMHawsK User

Cidden Kaldırın boşa etkinlik %100 bu sözüme katılanlar vardır.
    ''Etkinlik'' yazıldığı gibi herkesin bu etkinlikten faydalanabilmesidir, ama güçlüler bir araya toplaranarak yapıldığı bir etkinliğe dönüşüyor.
    Üst kuruma gidiyordur inşallah, bu kadar arkadaşlarımızın söylediklerimizi.

KIYAMET_GÜNÜ bunu beğendi.
  20. Sözde gidiyor ama gitmediğine hepimi eminiz. Bence bu forum sadece oyun sorunları ile ilgili olmalı. Bi şunu şunu istiyoruz diyoruz ama kimin umrunda ? güncelleme ve fikir havuzu kaldırılsa daha iyi olur. o kadar oyuncu boş boş hayallere kapılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.