Demaner Avı Etkinliği Hakkında Görüşleriniz

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 21 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bdrdd1n

bdrdd1n User

bu etkinlikler dediğiniz gibi sadece elit kesime hitap ediyor ya dügün bi etkinlik yapamadınız gitti şu oyunda tr6 herkes bi aç gözlü bi dügün oyun yapın herşy satışı arttırmak için ya hiç oyuncu zevki yok böyle devam ederse bende 7 havoclu çarı satmak ve oyunu bırakmak hatta tanıdıklarımada bıraktırmak durumunda kalıcam

skayra1 bunu beğendi.
  2. CiiHaN-TR

CiiHaN-TR User

Bence super bisey ben sk1 deyim 1 tane kaldi sonra glsin odüller :-D :-D :-D :-D

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ne ödülü geliyor

4. Bu etkinliğin kaldırılmasını istiyorum

midas53 bunu beğendi.
  5. ÇORBACI

ÇORBACI User

Şu etkinlik ne ayak bi bakiyim dedim geminin etrafında ortalama 50 kişi var bunların 40 tanesi gemiye kalan 10 taneside gemiye sıkanlara sıkıyor oyunda aşırı kasıyor kim kime sıkıyor belli olmuyor demander patlayınca 50 kişi hem kargoyu almaya hem birbirine sıkmaya çalışıyor o haritalarda kasan yeni başlayan oyuncular ise bu hengamede kepaze oluyor oyuna yeni başlayan 2-3 kişi varsa onlarda bi daha oyuna girmiyor tam bir rezillik.

skayra1 ve *F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  6. pc dondu abi ya millet kutuyu açmak için dost klanlarını bile kesiyor yazık valla yazık :)

7. Adminim Demaner bittiginde demaner kesen her oyuncuya lf4 yada havoc yine gelecekmı çünkü demanerin 6 taneden fazla kutunu aldım 20k uridim yada 100k rb-214 verdi lf4 havoc çıkmadı demaner bittikten sonra tüm kesen oyunculara havoc verilecekmı ?

8. Onlar kutudan çıkıyor kardeş

midas53 bunu beğendi.
  9. Modum iyi akşmalar bu görüşleri bir allahın kulu okuyo mu cevap verebilir misiniz acaba çünkü daha önce de herkesin sinirlendiği bir etkinlikti ve yine herkes forumda karşı etkinliğe ama hala yine aynı etkinlik

10. Aynn bu başlık altında yorum atmış herkesin mesajına baktım %90 ı etkinlikten memnun değil Bende memnun değilim Bu etkinlik yaa kaldırılmalı yada geliştirilmeli

midas53 bunu beğendi.
  11. görüşüm kötü yönde yukarda arkadaşlarımızın dediği gibi 3-5 kişi için oynanabilir bi etkinlik adamlar klanla geliyor bizi yaklaştırmıyorlar yapacak bişi olmadığı için geri çekiliyoruz etkinlik geliştirilmeli

12. sivo

sivo User

bu havoc nasıl verio ilk sıkana mı kutuyu alanamı yoksa sonradan sıksanda veriomu

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki buradaki bütün yorumları adminlerimiz takip ediyor ve genel görüşlerini sizin verdiğiniz cevaplar ve yorumlar dahilinde iletiyor.

14. zorask

zorask User

Mrb oyun uzerınde yetkılı arkadaslar bu yorumları takip ediyorsa. nacizane fikrimi paylaşmak istiyorum daha önceleri düzenlene etkinliklerde
    kolay ve zor görevler vardı ve böylelıkle final görevine gidiliyordu herkez gücü nispetince yapılan etkınlıkden faydalanmıs oluyordu. görev yapılacagı ıcınde oyuna ve harıtalara haraket geliyordu. genaral gemı 1-2 promedit toplayabiliyodu. etkinlikler tekrar bu tarz veya geliştirilmiş şekilleri olursa sadece güçlü olanların faydalandıgı formattadan kurtulmuş oluruz.

15. Admin sandıkları alamıoz bazne yaw sebebi nedir

16. Sonunda biraz önce kutuyu almayı başardım 20 bin uri çıktı kutudan :)

midas53 bunu beğendi.
  17. 0yunu bıraktıracak seviyeye getirdiniz

18. Hakimiyet Gemisi Kargosu toplanıyor.
    RB-214 türü lazer cephanesinden 100000 adet aldın.

Etkinliğin kapanması taraftarıyım ancak etkinlik bitene kadar almaya çalışcam Bugün 2 tane toplamayı başardım Birindende bu çıktı Diğeride imzada belli zaten

19. Ben 1 tane toplayabiliyim başka bir şey istemiyorum.Adamlar kutunun üzerine 60-70 kişi çıkıyorlar.Sonra yanına yaklaşınca RSB, UCB-100, UBR ne varsa yolluyorlar.Bir de aynı şirketten bu adamlar.Etkinlikte bir rekabet olacaksa bu rekabeti diğer şirketlerle yaşayalım bari yazıktır günahtır.Yada bazıları "açgözlülüğü" bıraksın artık!

Modlar isteyen katılır isteyen katılmaz yazarak zaten etkinliğin üst tabakaya hitap ettiğini açıkça dile getirmiş.Ben bu etkinliğe katılmadığım zaman adamlar aradaki farkı iyice açacak.Bari bize yarayan bir etkinlik yapın da bizde de oyunu oynama isteği olsun.Burada sözüm Modlara değil oyun kurucularına.Daha ne diyeyim...

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  20. Modların şikayetleri yönetime bildirdiğinden eminim fakat yönetim bu konuda hiçbirşey yapmıyor sorun burda bence Neyse etkinlik bitene kadar elimden geleni yapacam

midas53 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.