demaner etkinliği 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve B•u•R•a•K•y•S tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yav arkadaş benim sordugum soru etkinlik dün mü başladı bugün mü 21-30 kasım arası diyorda ilk 21 kasımda mı yaratık çıktı yoksa bugün mü buna cevap verin yoksa o yazdıklarınızı görüyom

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

İlk dün gece çıkmıştır saat 01:00 dan sonra.

3. tamam saolun aradığım cevap buydu

4. merhabalr ben vruya geçtim 5 aydan beri eıcteydim normalde ben vruluyum vruya geçtim uzman yüzbaşyım geçtigimde binbaşı olmam grekiyotdu eıcteyken acemi binbaşıya 50 bin rütbe kalmıştı zaten ben vruluydum bu nasıl oldu böyle rütbe uçtu lütfen bişey diyinnn

5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

dün saat 12 de başlamadı mı akşam 21 00 de falan bitt

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her şirket değiştirmede mevcut olan şerefinizin yarısı gidecektir ve rütbe puanlamasında değişiklik olacak ve belli bir oranda oda düşme gösterecektir sizin 5 aylık eic şirketinizde oynadığınız süre zarfında kendi şirketiniz olan vru da bir yükselme olmuş olabilir bu da bir olasılıktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.