Demaner Etkinliği Geri Bildirimleri!

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve [™_SALA√¯AT•GETİR_™] tarafından 21 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -İDALI-

-İDALI- User

Ya şu demaner etkinliği çok mu avantajlı birşey? O ödüllerden sadece 4. seviye pet protokolü biriktirmek avantajlı. O da olup olmaması çok birşey farkettirmiyor. Onun yerine haritada kasılmak her zaman daha avantajlı gelmişitir. Bilmediğim birşey varsa söyleyin şu özelliği çok iyi herkes ondan yapıyor diye.

2. O kadar besleme çek, rb214 ve rsb vur ama sana kutu düşmesin. Şuanda böyle oluyor yaratığın canı aşırı fazla olduğu için cephane düşmanı bide çoğu kişi full elit olunca elde var 0

3. PİONEER

PİONEER User

aynen 10.000 rb214 harcadim ama birsey vermedi saka gibi yaa

4. Aliens

Aliens User

Çıkmayacağım; şuan gemime oynayan biri var ama banlansam da o haritadan ve etkinlikten çıkmayacağım. Artık bıktım usandım. Oh, ne güzel! Biri gelsin ve seni o hengamede ki mayınlardan zaten can kalmıyor; hemen kessin bir kaç tur ve sen etkinlikten banlanmamak için zorunlu olarak çık! Ne kadar kolay; öyle değil mi? E, peki bu oyuncunun hakkı değil mi o etkinlik? Muhtemelen gideceğim; ama yeter! Gerçekten her durumda oyundan çıkarılmaya mahkum olmaktan çok fazla yıprandım ve yoruldum...

ERDALBAGGAL ve ateistkeci bunu beğendi.
  5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Yaratığın darbe puanı ve kalkanı ile ilgili şöyle bir mantık var ilk yaratık yaklaşık 80 milyon darbe puanı ile çıkıyor sonrasında kesilme süresine göre artıyor örneğin 2 dakikada keserseniz 400 milyon civarına çıkar o yaratığıda erken keserseniz biraz daha yükselebilir bir çok oyuncu vurduğu için ve 20 dakikada bir çıktığı için bir sorun oluştuğunu şahsen ben gözlemleyemedim.

Etkinlik görevlerinin aktif olmaması ile ilgili geri bildirim yapıldı. Fakat yinede teşekkür ederiz.

Biz sizlerin geri bildirimlerinizi her seferinde yolluyoruz. Eğer bizim düzenleme şansımız olsa elimizden geleni yapacağımıza şüpheniz olmasın. Pushing konusuda aynı şekilde biz sadece oyunun kurallarını sizlere aktarmakla yükümlüyüz. Ateş Çek Citadel olaylarını önceki haftalarda raporladık.
    Üslubunuza dikkat etmemeniz takdirinde uyarı veya ceza alacaksınız lütfen biraz daha dikkatli olunuz.

İyi forumlar.

6. Aliens

Aliens User

3 milyar sayılarına kadar yükseldi; bunlar abes miktarlar. Çünkü patlatmak bir yerden sonra gelecek karı nötralize etmiyor; eksilere bile düşürüyor.

7. Sizi çok iyi anladım şimdi :) aynı haksizliklar bizim sw'de de oluyor

8. Ben yaratığın darbesi artmasın demiyorum, sadece buna bir üst limit getirilmeli. Aksi taktirde zarar ediyoruz. Sadece bir yaratığa 25-30 bin elit cephane ve besleme tüketiyoruz. Buna ne seprom dayanır nede promerium. Ayrıca yaratığı kesmek uzun sürdükçe eziyetten başka birşeye dönüşmüyor. Mayınlara çarpmamaya uğraşmaktan, bize saldıran düşmanlara ve pushing gemilerine patlamamaya çalışmak sadece beni değil herkesi yoruyor.

Protokol çıkartmak için gidecektim ama bu şekilde zarar ediyoruz. Üstelik kutu düşürsek dahi stediğimiz protokolü alabilecekmiyiz hatta protokol çıkarabilecekmiyiz kesin bile değil.

9. Aliens

Aliens User

Üstelik nokta can ile portal atlar ve o haline vuramazsanız kutu da alamıyorsunuz. İstediğiniz kadar; hatta tek başına DP'nin %50'sini götürün yine fayda etmiyor.
    Anlayacağınız koyacaksınız sabit DP; 250m yeterli. Ne öyle 1.5 milyar DP ve 1.5 milyar kalkan? Şaka mı yapıyorsunuz yahu?

yılmazcan47, frhtblt2145 ve ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  10. midfire dan 20 kat fazla canla geldi yaratık gözümle gördüm bunun limiti 200m yada 300m dp olmalı yıl olmuş 2020 gerçekten kolay böyle şeyleri düzenlemek 50 bin rb-214 cephanesi bile atsak bazen zaten 30 arge dosyası atıyor denge yanlış

11. FurkanS53

FurkanS53 User

Rb214 yaratığı hızlı kesmeye yaramıyor aksine yaratık erken patladığı için yaratık daha kuvvetli geliyor ve ekstra cephane ve besleme harcamamıza neden oluyor. Bu yüzden rb214 sadece kutu düşürebilmemize yarıyor. Tabi rb214 kullanıp kutu düşürememekte var. Diyelim kutudan 100 bin rb214 çıkardık bu lazer 4 yaratıkta tükeniyor. Durum bu yaratık iliğimizi kuruttu kurutuyor.

Darbe ve kalkanı makul seviyede olmalı. Bir üst sınır belirlenmeli. Darbe ve kalkan puanlarının toplamı 1 milyarı geçmesin.

Yılda bir kere gelen etkinlik protokolleri bitirelim diyoruz yine olmuyor. Uridiumla satın bari şu protokolleride bizi sıkıntıdan kurtarın.

12. bu etkinlikler bitirdi bizi bir kapıda 100 kişi istemiyoruz kasıyor getirmeyin bu etkinliği

13. zorask

zorask User

Her seferinde dahada gereksiz olan bir etkinlik.

14. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

yaratıgın canı cook fazla o kadar cook kişi olmamasına ragmen hala 700.000 bin darbesi kalkanı var normalde o kadar olmaması lazımdı
    ilk gün 1.200.000 olmuştu

15. Demanerde kasmalar donmalar bir tek bende mi oluyor yoksa herkeste mevcut mu ? Laptop un durumu da iyi yani anlamadım , çünkü bu kasmalar sebebiyle farketmeden mayın ve kamikazeye yakalanıp canımın sıfırlandığına şahit oldum hoş olmadı :)

16. tryhardD

tryhardD User

Mesele oyun sorunlarını çözmeden üst üste etkinlik getirmeleri, uzaktan çok zevkli duruyor herhal oyun ki umursamadan koyuyorlar. Demanerin olmadığı maplerde bile oyunun kafası ayrı güzel. Verdiğim komutlara bazen 4-5 saniye farkla cevap geliyor bazen gelmiyor bazen de klavyeye abanmam gerekiyor olması için... Zaten 3-5 kişi biraraya geldiğinde oyunun ne hale geldiğinden bahsetmeye gerek yok, inatla 40-50 kişinin biraraya geldiği event yapmaya çalışmaları ayrıca komik...

17. hayal_et

hayal_et User

etkinlik çöp demanerin canı milim kalana kadar hasar veriyorum son portaldan atlıyor ateş çek ateş çek ateş çek ooo full klanlar kesiyor biz işaretleyene kadar benim verdiğim hasar çöp elit merminize yazık

18. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Maalesef genel olarak pet modülü olan kombo tamiri kullanmak hayli sıkıntı 50 defa bastıktan sonra falan basıyor genelde

19. -koz

-koz User

10 kişi yerine 13 15 kişiye ödül verse daha iyi.Yaratığın canı bu sene öncekilerine göre 3 4 katı çıkıyor .sıktığmz lazerlern hepsi zarar yani.

20. Diğer etkinliklerde olduğu gibi tamamen klanların, full hesapların işine yarayan bir etkinlik. Kesmeye gidiyorsun etraf mayından, savaşlardan geçilmiyor. 4. seviye protokol için bu kadar zahmete girilmez. Sıktığın cephaneye yazık.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.