Demaner freighter

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALİCANO47 tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALİCANO47

ALİCANO47 User

Selam aleyküm Arkadaşlar benim Demaner freighter 5 tane kesme görevim var fakat yaratığı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

2. Kıta40

Kıta40 User

o yaratık kalktı. bir haftalık gelmişti. iptal et gitsin daha gelmez

3. iptal etme kalsın belki gelir 2 kere gelmişti çünkü

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bildiğim kadarıyla eski etkinlik görevi varken yenisi alamıyorsunuz ama eğer ki alabilirseniz iptal etmeyin dursun derim.

İyi Forumlar

5. sakın iptal etme ben bir kere almıştım o gorevi yapamadım . sonra 1 hafta sonra yine cıktı hem onu yaptım hemde yeni geleni yaptım 2 hercules aldım sakın iptal etme dosum ;)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler. Dilerseniz bir sonraki Demaner etkinliğine kadar bekleyip , Demaner Çıktığında kesebilirsiniz yada görevi iptal edebilirsiniz.

Etkinlik tekrar ne zaman yapılır ? diye soracak olursanız , Bizler bu konuda sizlere cevap veremeyiz maalesef. Eğer etkinlik bir daha yapılırsa , Duyuru Hem oyundan , Hem de Forumdan yapılmaktadır.

Takipte kalabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.