Kutlama Demaner Gene Aynı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 16 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuları görünce tepkim şu oldu:

Spinaci bunu beğendi.
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Bu kadar kötümser bu kadar karamsar olmayın lütfen her zaman elinizdekilerle yetinmeyi bilin oyundan haz duymaya bakın göreceksiniz ki kendinizi her zaman mutlu olduğunuzu fark edeceksiniz benim şahsi tavsiyem hayat güzeldir yaşamayı bilmen gerekir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2018
  3. Sayın stajyer mod.

Eminim ki sen sadece görevin gereği bu cümleleri yazdın ancak benim gibi bir çok eski oyuncu oyuna dönmemek üzere oyunu okyanusun derin maviliklerine gömdü.

Darkorbit artık kendini tüketti bunu yapımcılarınızda biliyor ve bu yüzden kazanabileceklerini kazanacaklar gerisini akışa bırakacaklardır.

11 Sene oynadım bu oyunu 2006-2007den beri ancak bana kazandırdıkları kum tanesinden azdır ancak benden aldığı ise milyonlarca gezegene bedeldir. Zaman makinam olsaydi 2007 de ki halime gidip engel olurdum ve su an ki yıkıntıları temizlemek zorunda kalmazdım ancak zararın neresinden dönsek kârdır diye bir söz vardır bilir misiniz pek bilmem ama olay akışı bu durumu göstermekte.
    Simdi bazilari cikacak diyecek ki oyunu biraktin neden konusuyorsun cok basit bir sekilde izah edeyim siz uzun zaman boyunca vakit harcadiginiz seylerde kotu veya iyi sekilde fikirinizi , dalganizi , elestirinizi belirtme hakkina sahipsinizdir bende bu haklarimi kullaniyorum ancak bu bazi insanlara dokunuyorsa okumayip gormezden gelebilirler.

Elinde ki ile yetinmekten bahsettiniz ben bunu cok iyi bilirim yani elimdekini son raddesine kadar zaten kullanirim. Karamsarlikla alakasi yok sayin stajyer mod bu oyun bitti fakat bunu kabullenmek istemiyorsunuz.

Oyuncuları eridi gitti haritalar boş ve tamamen sömürüye dondu oyun ve hala adalet saglanamiyor dogru duzgun bota , kufure vs care bulunamayip adalet isteyenleri susturarak bu oyun cok fazla kan kaybetti.

Eğer bir oyun kufuru serbest birakiyorsa chatte bu oyun af edersiniz ama kalitesiz bir oyundur ,ne desem yine boş :) Siz en iyisi istifinizi bozmayin forumda gorev yapabildiginiz kadar yapin baktiniz olmuyor birakirsiniz.

4. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Sayın kardeşim diyorum kusura bakma muhtemelen benden çok küçüksündür yaş olarak lakin bu oyunu bende senin gibi eski oyuncu olarak cevap yazmıştım yaklaşık 12 yıldır oynuyorum ben bu oyuna başladığımda sadece TR serveri vardı ama kötümser,çekimser, hayattan bezmiş gibi değilim ben herzaman küçük şeylerden mutlu olmasını bilen yaşamış olgun bir insanım seninde öyle olmanı dilerim sana saygım sonsuz oyunu bırakabilirsin ama mutlu bırakmanı iyi hatıralar olmasını dilerim ve biz oyun arkadaşları ile reelde buluşup piknik yapıp eğlenmesini biliyoruz sanada tavsiyem o olur kardeşim .

İyi forumlar

5. iyi niyetli arkadaşım hayat asla klavye başında güzel diildir bence sosyal bir hayat herşeyin ötesindedir yani demem oki kimi insanlar işi geregi kimi insanlar oyuna çok masraf ettigi kimi insanlarda klavye delikanlısı olmak için pc başındadır artık herkes bunlardan kendine düşen alıcak keşke işim hiç pc başında olmasaydı ama kısmet masa başı çıktı :(

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba,

Arkadaşım güzel diyorsun işin gereği masa başındasın sana kolaylıklar dilerim işinde lakin stres atmak için gene pc başında bişeyler arıyor insan elbette arada dışarı çıkıp kafa dağatmak sitres atmak çok dağa iyidir.

İyi forumlar.

7. Valla benim yolum uzun maalesef ki yani iyi kötü anılar oldu burada ama ne önemi var ki bunların ?

Sonuçta insan yerine koyan yok bir şey diyemem. Bezmişlik var lakin bu oyunla alakalı bir durum değil. Oyunda pek tabidigim insan oldu ama sadece 1-2 tanesi ile gorusur konusurum. Gerisi beni pek baglamaz herkes kendi yoluna diyenlere bir sey diyemem neticede ben herkesin iyiligini dusunmekten biraz bu hallere dustum artik kimsenin iyiligini dusunmem nede kotulugunu kimin ne dedigi umurumda degildir.

Kendi icraatlerime bakar yoluma devam edebilirim sosyal olmak bana göre gereksizdir ortasi yeterlidir hele bu devirde o kadar saçma insan var ki onlara ayiracak vaktim yok projelerime odaklanma niyetim mevcut.

8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sizin için gereksiz olan oyunu ne zaman kötülemeyi, aşşağlamayı bırakacaksınız ?

Eğer oyun sizin beklentinizi karşılamıyorsa oyunu oynamak zorunda değilsiniz. Her hafta gelip bir konu açıp oyunu kötülemeyle hatta oyuncuları kötülemeyle nereye varmayı hedefliyorsunuz ?

Lütfen oyunu ve onu oyanayan oyuncuları forumda rahat bırakıp, bahsettiğiniz projelerinize odaklanın.

İyi forumlar.

**_GüNeY_KoReLi_** ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  9. Bakiniz bu kelimeleriniz bile oyuncuya ne kadar az deger verdiginizin kanitidir.

Sen oynamazsan oynama umurumuzda degil mantigi tamamiyle yanlistir zaten oyuna ve foruma yillarca kan kaybettiren bu oldu.

Oyunu elestirmek kitleyi elestirmek cok zorunuza gidiyorsa sizde gelip okumayiniz ?

Elestirmeyi hakaret asagilama olarak goruyorsaniz bir problem vardir ortada biz mukemmeliz biz en iyisiyiz kafasiyla hareket ediyorsunuz ama ne yazik ki degilsiniz.

Elestirilerim hakarete varmadan hakaret demeniz beni gulduruyor. Buda sizlerin ne kadar elestirilere kapali oldugunu gosterir.

Fikirlere , goruslere , elestirilere sayginiz yok maalesef ki buda sizin ne amaca hizmet ettiginizi gosterir yani oyuncularinizin hic bir degeri yok.

Su an kime hakaret etmisim bana soyler misiniz ? Hakaretim varsa gelin soyleyin.

Bunu sizde biliyorsunuz hakaret etmiyorum bunu kasitli olarak yapiyorsunuz. Maalesef ki oyunu ve forumu bitiren bu davranislardir.

Herkes istedigi fikiri elestiriyi soylemekte ozgurdur buna engel olamazsiniz ben bu oyuna hala uyeyim buda bana konusma hakki verir ancak oynayip oynamamak benim bilecegim istir sizin degil insanlara siz saygi gostermiyorsunuz ki ?İftira atmak ne kadar kolay ?

Herkes her yapilana ooo süper bu demez ya bizdensin yada bertarafsın mantığının 2. Dünya savasinda kaldigini saniyordum ? Fakat yanilmisim.

Su an oyunculara nerde saldirmisim ????

Yahu 11 eylulude benim yaptigimi soylersiniz simdi :D

Ben daha bisi demiyorum hala oyunun gidisati hakkinda uyari yapiyorum bana boyle sacma sapan sığ konudan alakasiz sirf konuyu tartismaya cekmek icin ucu kapali tehdit yiyorum...

Ne haliniz varsa gorun daha bu foruma gelip hatalari soylemek elestirmek suc oluyorsa idam edelim herkesi o zaman ?

Yönetim alkışlayıcıları gelir şimdi "doğge modlağa yükleniyeağ yoğ oyunu bırahtun hala buradasın " vik vik öterler...

Bu oyunda hayatimda gormedigim kadar rantçı adam gördüm görmez olaydim parayla bug satan , bot satan ohooo daha neler neler adamlar haritalari bile haraca baglamis...

İşte size italik ile çizdiğim olayları gösteriyorum bundan dolayı suçlu ben oluyorum ve saçma sapan yenilikler bunların başlamasına vesile oldu.

Yani diyeceğim doğruyu savunmanın cezası idam ise ben bu cezaya razıyım en azından öbür tarafa rahat bir şekilde giderim burada alamadığımı öbür tarafta alırım.

Son düzenlenen: 17 Ağustos 2018
  10. arkadaşın derdini ben söyleyim derdi eski arkadaşları oyuna geri dönsün eski ortam olsun ama bunun olması için klan savaşlarının bitip şirket savaşına dönülmesi gerek kardeş buda darkorbitin zihinsel arge sinde yok malesef yani hayaldan öteye geçmez

11. Aynen :/

(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) bunu beğendi.
  12. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Kardeşim, sana tavsiyem güzel bir klan bul ve ts li olsun gir o klana geminin içini doldur desteklerini çek ve savaş keyfine bak emin ol çok zevk alıcaksın.

13. Demaneri boşver 23 ağustostaki görevler belki çok iyidir hee :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.