Demaner Görevi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by .-ProzeN-., Mar 29, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bütün moderatörler bugün ki etkinlik görevinde hata olduğunu, hata düzeltildiği zaman demanere sıkan herkesin görevine işleyeceğini söylemişler. Ama gerçekten hata olduğuna emin misiniz? Pusatın gemi, gemi denip tasarım çıkması gibi olmasın lütfen bu da. Eğer eminseniz hata olduğundan demaner kesmekle uğraşmayacağım. Ama eğer hata yoksa ilk sıkana işliyorsa söyleyin biraz daha uğraşayim bitirmekle.

2. Dostum ne olur ne olmaz uğraş bak ben 6 saatte bitirdim görevimi aldım herkülümü rahatım

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Olmuyor ki 50 kişi felan sıkıyoruz demanere -,-

4. tr2 de 50 den fazlaydık ama bizim grup geçrekten hızlıydı ve yaptık ^^ nadir kişilerdenim galiba

5. bitirmesi hiçte kolay değil bu görevin çok iyi bi çalışma gerektiriyor 5 değilde 50 olsaydı razıydım bu nedir .....

6. ŞahFD

ŞahFD User

global avrupa 1 denen illet bir serverde oynuyorum hiç uğraşmam umrumda değil sinire strese gerek yok

7. Bu görev sadece oyuncuların online süresini artırmak amaçlıdır. Yapılabilecek zor sandıklarımız bitiyor ama daha zoru olan demaner çıkıyor hercules alacaz diye demanere kadar geliyoruz sonuçda çoğu kişinin eli boş çıkıyor. Demaner az süre uzun herkes hercules için hırs yapıyor bende onlardan biriyim 6-7 saat oldu 5/0 demaner daha siftah bile yok.

Darkorbit amacına ulaştı herculesi alamadım diye değilde bu kadar düşüncesiz olduğum için sinirliyim :mad:

8. demanere ilk sıkmak gerekiyo yoksa göreve yazmıyo dediğin gibi sonrada işleyecekse ozamanda cok kolay bi görev olur ödül okadar büyük ki olacağını sanmıyorum benim merak ettiğim başka bi tarihte tamamlarsak görevi ödül verilir mi

9. Merhabalar;

Arkadaşlar size o görev hakkında tavsiye vereyim o zaman 8 kişilik grubunuzu kurun 1-3,2-3,3-4 haritalarına dağılın demenuer çıkar çıkmaz vurmaya çalışın illaki yaparsınız bu şekilde.Demenuer hemen patlıyor olabilir fakat 20 dakka bir yenisi çıkıyor.bence yapılabilir bir görev.

İyi forumlar.

10. Ciddi misin :) Tabiki de yapılabilir görev anlatamam. Zaten her seferinde tutuyoruz online olan 2000 kişi grubu zaten akıl etmemiş. Aydınlandım bir an.

Khanesburg likes this.
  11. Modum biz 6 saattir grubu fulleyip demaner kovalıyoz 0 tane yakaladık :D ama yeni grubum iyi ilk seferde 5/1 oldu :)

12. Şuan da bazı arkadaşlar demenueri kesince göreve işlemiyor diye bilgi veriyor bu konu hakkında bir sorun yok değilmi ?

13. Yalnızca ilk sıkanlara işliyormuş, söylenenlere göre ( Kesin bilgi yok tabiki de). Küçük bir hesap yapın sadece kaç kişi bu görevi bitirebilir.

Khanesburg likes this.
  14. Merhabalar;

Görevi bu şekilde bitirenler var yapılamıyacak birşey değil.

İyi forumlar.

15. Evet kesinlikle haklısınız. Bunu son 8 saattir uğraşan insanlara tekrar eder misiniz? Eminim onlarda size katılacaktır.

Khanesburg likes this.
  16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Rica etsem mantıklı konuşur musunuz? Demaner 1 günde 9 saat boyunca çıkıyor. 20 dakikada bir çıktığına göre 1 günde toplam 27 kere çıkmış oluyor. 8 kişilik grup kursak her 5 demanerde 8 kişinin görevi biter. 27:5 = 5 (küsüratı önemsiz) 5.8 = 40

Yani 1 serverde maximum 40 kişi bu görevi yapabilecek. Peki benim oynadığım serverde sadece MMO şirketinin üye sayısı kaç? 9.000

Ve beyin koşarak uzaklaşır...

17. Ben bitirdim abi yapılabilir

18. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1 serverde max. 40 kişi bitirebilir bu görevi hesapladım.

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Neticede Darkorbit bir takım oyunudur.Klan olarak yapılabilen etkinliklere ağırlık verilmiştir.Sonuçta yapılamaz diye bir şey yok.İnsan istedikten sonra herşeyi başarabiliyor.Bir etkinliğin daha sonuna yaklaşırken,yeni bir etkinlikte buluşmak üzere deyip konuyu kilitliyelim.

Keyifli Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.