Bug / Oyun hatasi Demaner Hasar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-=FURKANBEY=-* tarafından 30 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Hasar vermen gereken uzaylı: Demaner Freighter 24.360.078/60.000.000

Zorlu demaner isimli görevde hata olduğunu düşünüyorum. 15 Dakika önce sunucumuzda bulunan demaner i kestiğimzde demaner NPC sine 30-35 bin hasar verdiğim halde görevde 5-10 bin şeklinde yansıyordu.

Bunun sebebinin ne olduğunu farkettim. Demaner in kalkan puanlarına verilen hasarlar göreve işlemiyor. Yalnızca darbe puanlarına verilen hasarlar göreve etki ediyor. Bu yüzden görevi tamamlamamız oldukça zor. Görevde darbe puanına hasar ver demediği için bunun hata olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca venom, sayborg özelliklerinin ve 5 li roket ve roketinde hasara etki etmediğini farkettim. Bunların düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum

Son düzenlenen: 30 Mart 2018
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bahsi ettiğiniz gibi Darbeye vurulan hasar bu görevde esastır.

Zaten bir Damanerde bitecek görev değil. Geminizin gücüne ve kullandığınız Cephaneye göre değişir.

iyi forumlar.

3. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

KANUN modum.Şu anda aktifsiniz sanırım. Lütfen bu konulara cevap verdiğiniz gibi benim açmış olduğum konuya da cevap verir misiniz?

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

O kadar çok konu açtınız ki sizi takipte zorlanıyorum diğer oyuncularada zaman ayırmak zorundayım. Sırası ile size de dönüş yapacağım.

iyi forumlar.

5. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Ödeme ile ilgili bilgi adlı konuya cevap vermenizi rica edebilir miyim?Ayrıca forumda bulunan modların support ile ilişkisi varsa ve supporta attığımız msjlardan haberdar iseler neden support seçeneği var?

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Forum da görevli modların Support ile yapmış olduğunuz görüşmeleri oyuncu mahremiyeti açısından bize kapalı olmaktadır. Bu nedenledir ki Farklı birimlerde farklı görevleri icra etmekteyiz.

Sizin durumunuz ile ilgili bağlayıcı ve kati cevabı ayrıca gerekli incelemeleri Destek birimi yapmakta olup onların cevap sizin için esas olacaktır.

Bizim forum Görevlilerinin oyun içi ve forum içi sorun problem ve oluşması dahilinde gerekli birimler bilgilendirmekle yetkilidir.

Sizinle ilgili durumu zaten iletmiş durumdayız incelemeler sonucu size ne cevap verilir onu dahi bilmeyiz. Bu durumda bizlik bir durum yok

iyi forumlar.

7. EFRASİYAB

EFRASİYAB User

Sizlik bir durum yok madem artemis hanımlar neden benim support ile olan msjlarımı görebiliyor. Görebilmesini geçtim, forumda paylaşması mahremiyetin olmadığının açık ispatı niteliğindedir.

Ben Support ve Forum ekibinin DENEYİMLİ olmadığı düşüncesindeyim.Herhangi bir sorunum olduğunda çözme konusunda oldukça yavaş ve bilgisiz oldukları kanısındayım.
    Örneğin ödeme konusunda supporta msj attığımda gelen mesajların hepsinin aynı olduğunu; gönderdiğim msjı okumaktan aciz olduğunu eğer isterseniz kanıtlayabilirim.
    Foruma gelince bir sebepten dolayı mağdur olmuş insanların yanında olmaktansa forumda açılan konuyu kurallara uymadığı için kapatabiliyorlar.​
    Destek biriminde bizzat sizin sorununuz ile ilgilenmiş kişi olarak şunları söylemekte cevap hakkımı artık kullanmam gerektiğini düşünüyorum, lakin insanlar olayı tek taraflı duymasınlar :)

Sizden gelen şikayet: Kartımdan benim haberim olmadan çekim yapılmıştır.

Ozet ile bizim verdiğimiz cevap: Kredi kartı sizin kendi hesabınızda kullanılmış olup, hesap ile ilgili işlemlerin sorumlusu sizsiniz. Geri ödeme maalesef mumkun değil ancak harcamış olduğunuz tutar miktarında oyun içerisinden ne isterseniz size verebiliriz.

Sizden gelen cevap özet olarak: ben onay vermedim, hesabımın ip'lerini incelersiniz görebilirsiniz

Bizden gelen cevap ozet olarak: yaptığım incelemeler sonucunda o tarihteki ip niz ile kartı kullandığınız ip aynı olup, başka bir hesap kaydına rastlanmamıştır. Ayrıca alımlarda 3d secure geçerlidir.

Sizden gelen cevap özet olarak: Savcılığa ve bankaya gideceğim

Bizden gelen cevap: tabi ki gidebilirsiniz, eğer bilişim ile ilgili bir ihlal olduğunu düşünüyortsanız ilk yapmanız gereken budur zaten. Ancak ip'de sadece sizin olduğunuzu da hatırlatmak isterim. Bununla birlikte bizim önerimizi reddettiğinizi de bu mesajınız ile onaylamış oluyorsunuz. Savcılığa şikayetiniz ardından onlar bize ulaşacaklardır.
    Size gerekli tüm açıklamaları yaptığımızdan dolayı bu ticketı kapatıyorum.

Ve not olarak belirtmem gerekir ki siz alımlarınız için kredi kartınızı kayıt etmişsiniz. Yani bir kişinin sizden habersiz bunu alması zaten imkansız. Hesaba tek giriş sizinki, başka herhangi bir giriş bulunmuyor. Ben almadım habersiz diyorsanız ve hesapta sizden başkası oynuyorsa bu da başka bir kural ihlaline giriyor.

Yani kısaca demek istediğim şudur ki madem bu konu yargıya gitti burada konuyu uzatmanızın herhangi bir anlamı yok. Bekleyin yargı ne karar verecek hepbirlikte görelim.

Konu Kilit.

açıkça gözüküyor ki Mahremiyetim suistimal edilmiştir.Madem bu kadar içli dışlısınız artemis hakkında şikayetçiyim. Gerçi kimi kime şikayet ediyorum :D

8. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Ben mahremiyeti bizim için dedim (Forum Ekibi) sizin bilgilerinizi göremiyoruz erişemiyoruz.

Siz bu konuyu farklılaştırdınız Arkadaşımızın konusunu hiç ettiniz.

Etkinlikle alakalı Demaner Etkinliği Geri Bildirim. Devam edelim.

Konunuzu kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.