Demaner Havoc-Hercüle-LF4 çıkaran?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 06OrhaN34 tarafından 17 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

Selam arkadaşlar. Öncelikle darkorbiti tekrar kutlamak gerekiyor. Yine bizleri kandırmayı başardı. Etkinliği öyle bir sunuyorlar ki sanırsın o gün gemini fulleyeceksin. Yok havoclar yok hercüller yok lf4 falan filan. Şimdi bana ne cevap vereceksiniz bakalım. Gerçi vereceğiniz cevap belli. "ŞANS".. Bu şansı siz belirlemiyo musunuz allah aşkına? Bir de şans diyosunuz. Neyse...
    Bakınız sabahtan gece bitişe kadar demaner peşinde gezdim. Abartısız 20 ila 30 arasında kutu aldım. Ama ne elde ettim. Sadece ve sadece 5+5 olmak üzere 10 bin uridium. Demaner peşinde gezerek harcadığım vakti kasılarak geçirseydim 60-70 bin civarı uridium kasabilirdim. Söyler misiniz bizleri kandırmaya ne hakkınız var? Etkinlik yapıyorsunuz tüm servera topu topu 72 tane kutu gönderiyosunuz bari içindeki önemli malzeme çıkma ihtimalini yüksek tutun da bir halta yarasın. Rezillikten başka bir şey değil gerçekten yapılan ayıp ya. Neyse...
    Arkadaşlar kutulardan LF4-HAVOC-HERCÜLE çıkaran var mı? Gerçekten çok merak ediyorum kaç kişi almış. Aşağı yazar mısınız rica etsem. Forum yetkilileri konuyu kilitlemeyin...

2. Bunu bende merak ediyorum. 1 kişi bile görmedim bana lf4 ya da havoc vb. çıktı diyen.
    Yazık gerçekten o kadar elite yazık.Eğlencek olan adam eğleniyor zaten gider baskına.İyiki o cephaneye uridium vermemişim tek tesellim bu.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar sizlere bu kutulardan kesin çıkmakta denilmedi.Ayrıca onlarca emek harcayarak çıkan havoc lf4 vb ekipmanların sık çıkmasını bekleyemezdik.

İyi forumlar

4. Ancasin

Ancasin User

O cephaneyi almak baştan matematiğe aykırı zaten. Baştan beri etkinliğe katılmadığım için kutular hakkında olumlu veya olumsuz birşey diyemeyecem.

5. KARANLIK

KARANLIK User

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.