DEMANER "MOR" KUTULARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 06OrhaN34 tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

Öncelikle forum adminlerinin dikkatine. Forum moderatörlerini yeterince eğitemediğinizi düşünüyorum. İnsanlar sormuş mor kutular ne zaman çıkacak etkinlik açıklamasında yazıyor ancak ingilizcem olmadığı için anlayamadım diye. Forum moderatörü de diyorki kırmızı kutular paymentle satılır diyip konuyu kilitliyor. Var mı böyle bir şey ya? Sinirlenmemek elde mi soruyorum sizlere.
    Şimdi umarım bir bilen yanıt verir de biz de bilgi sahibi olmuş oluruz. Demaner yük gemisi ne zaman ve nerde çıkacak? Bu mor kutuları nerde ve nasıl açacağız?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bildiğimiz kadarı ile Demanor hakimiyet etkinliğinin son günü ortaya çıkacak ve mor kutular Demanor yaratığı kesilince içinden çıkacaktır.

Demanor nerede ve nasıl çıkacağı sanırım ıce meteor etkinliğinde olduğu gibi oyun ekranında görülecektir.

Mor kutuları farklı bir anahtar olmadan normal anahtar ile açabilirsiniz.

Son düzenlenen: 2 Ağustos 2014
  3. 06OrhaN34

06OrhaN34 User

Sanırım herkes için gayet net bi açıklama oldu. Çok teşekkür ediyorum.

4. yine anahtar mı almak lazım yani?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Hayır farklı bir anahtara gerek yoktur elinizde bulunan mevcut anahtarlar geçerlidir yani yeşil ganimet kutularını açan anahtar yeterlidir.

Merhaba

Biz teşekür ederiz mod arkadaşlarımızı suçlamamak lazım bilgi bizlere geç gelebiliyor ve arkadaşlarımız bilgi olmadan farklı cevaplar verebiliyor anlayış ile karşılamak lazım ufak hatalar olabilir kolay gelsin

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.