Demaner nerde ne zaman tarih ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hüseyin3606 tarafından 25 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu demaner nerde ne zaman cıkıyor belirli bi tarih saat varmı ?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Kesin tarih ve bilgimiz bulunmamaktadır.

Kesin bilgi geldiğinde forumda duyurusu yapılır.

Lütfen takipte kalınız.

İyi forumlar.

3. CeTiN_TS

CeTiN_TS User

Modun nasıl bilgi bulunmamakta :S bilgi var 19-30 aralık arası dedinizsonra vay yanlıs oldu 19-20 arasıymıs bitti dediniz ya 5 gün önce:S
    Demaner yalan oldu kardes bosuna bekleme seneye sagsan yada oyunu oynuyorsan hala görürüsün oda belki cıkar belki cıkmaz..

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Demaner hakkında düzenleme gelir/gelmez bilgimiz henüz bulunmuyor.

Tarihte yanlış yazıldığı bilgisini sizlere ilettik.

Bundan sonrası için nasıl bir gelişme yaşanır bilemiyoruz.

Lütfen takipte kalınız.

İyi forumlar.

5. siz de haklısınız modum oyunun yapımcıları ve teknik ekip sizin ilginizin yarısını gösterse oyuna harika bir oyun olacak ama adamlar her şeyi batırma konusunda usta burada sitemimiz size değil oyunu bu hale getirenlere

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bizler sadece iletebiliyoruz ve burada da sizlerin sorunlarına az da olsa çare olmaya çalışıyoruz.

Tabi ki işin teknik boyutu cevap vermek kadar kolay olmayabilir.

Lütfen sabırla düzeltilmesini bekleyelim.

İyi forumlar.

7. Önceki çıkışında da bişeyler ters gittide telafi olarak demaneri görenlere kod vermişlerdi. Bu sene demaneri göremedik de kodu da kaçırdık ya ozaman :S

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Demaner için kod verilmedi bu konuda nasıl bir geri telafi yaşanacak bilemiyoruz.

İleri günlerde hep birlikte göreceğiz.

İyi forumlar.

9. Kod falan Yok biliyorum da klişe için söylemiştim. :D
    Ama eski demanerde bir iki telafi malzemesi verilmişti diye hatırlıyorum.

JUPlTER bunu beğendi.
  10. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bende hatırlıyorum.

Genel şikayetlerde Darkorbit yönetimi mağduriyetleri giderme adına ufak telafiler verebiliyor.

Tekrar beklentilerinizi ileteceğiz.

İyi forumlar.

**EIC-CIE** bunu beğendi.
  11. Boşuna ümitlenmeyin derim arkadaşlar olacak bir şey olsa olurdu demaner defteri bu sene kapandı seneye nasıl olur yaşarsak göreceğiz.

12. demanerden dolayı telafi ödülü gelir mi bilemem ama darkorbit yayınladığı etkinliği iptal etmiştir. nedenine gelince aynen bu demaner de 30-40 tane gg kutularına döndüğü içindir. ilk gün çıkan demanerlerin hemen hemen hepsini kestim 4.000 gg 590 yeşil anahtar ve 850 tane günlüük dosyası 15.000 pl-2021 roket topladım. Bunu ilk gün akşam 7-8 e kadar topladım. varın geri kalanını siz düşünün. belki 10 gün etkinlik olsaydı 2000-3000 yeşil anahtar toplardım. Darkorbit etkinliği tasarlarken hata yaptığının farkına varamadı ve bu yüzden etkinliği iptal etti. Birdaha gelirmi gelmez. Çünkü gelirse çok ciddi zarar edecek bu yüzden gelmez. seneye ödüller düşürülür anca o zaman gelir.

13. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İşin istatiksel boyutunu bilemeyiz ,bu durumdan memnun olan oyuncular olduğu kadar olmayanlarda oldu.

Bize gelen bilgi duyuruda tarih hatası olduğu ve düzeltildi.

Ancak demanerin duyurudaki gibi özelliği düzeltilip tekrar gelebileceğini de düşünüyorum.

Zaman içerisinde göreceğiz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.