DEMANER Saçmalığı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ya 5 demaner kes diye görev vermişsiniz görev zaten zor bir de demaner normalde her 20, 40 geçe ve saat başı çıkarken bugün 10,30,50 geçe çıkıyor. Hayır o değil normalde 1-3 , 2-4 , 3-4 sıra sıra çıkarken bugün peş peşe 1-3 te çıktığı oluyor kafasına göre takılıyor yani. Biz nasıl yapacağız bu görevi söyler misiniz*

KayseriliAmeD bunu beğendi.
  2. matkap34

matkap34 User

ben oraya bile gelemedim 4-1 e adam giremiyor oynadığım serverde tüm pvp mmoda :(

3. sayın cm admin ve modetörler bu demaner çok saçma oldu bencede adam 4-1 4-2 4-3 de istasyonları kazanmak için savaşıyor üstüne her 3 haritada 5 er adam kesiyor ema insta rsb beyazı boşa gidiyor yani kısacası demaner herkeze yazmalı bence bu şekilde pek adil sayılmaz !

4. damaner i kessenizde görev ilerlemiyor heyecan yapmayın :D supporta yazdım bu gün düzelirmi dedim hafta sonu olduğu için mümkün görünmüyor maalesef. dediler :D

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar konusu daha öncede açıldı , Forumda konu açmadan önce arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Normal şartlarda hasar veren ve ödülden pay alan herkese Kill verilmesi gerekir.

Ancak sistemden ki arızadan dolayı verilmiyor gibi görünüyor.

Durumu merkeze ileteceğiz.

Lütfen sabırlı olup , düzeltilmesini bekleyiniz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.