demaner yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eypeyp203 tarafından 29 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eypeyp203

eypeyp203 User

ya kardeşim grw yapmışsınız sona geldim son anda dikkatımı çekti demaner bitmiş ya madem demaneri bitireceksiniz neden grw i gece 1 de sona erdiriosunuz ayıp yaptıgınız şuna bak herks öğlen giremio ayrıca dün gece 1 d demaner in çıktıgı yazısını gördüm bu gün cm ler bitti dio ne olcak bizim iş

2. Merhaba ,

Bizim elimizdeki bilgi neyse onu verdik. Son gün saat 21:00 ile 23:59 arasında çıkacağı yazıyor.

İyi forumlar.

3. Siz şaka mısınız? Oyuncular mağdur görmüyor musunuz? Merkeze bildirsenize göreviniz bu değil mi? Etkinlik komple sıkıntılı bir kere duyuru açmışsınız 21:00-23:59 diye o bile hata sabahtandır var ve bugün son gün? Bunu açıklayın ben bu yüzden sabah nasılsa akşam çıkacak diye dışarıdaydım? Ne olacak şimdi? Hadi onu geçtim sabah çıkmış olsun şimdi niye çıkmıyor? Kabullenin siz oynamıyor yada yapmyormusunuz görevi? Yapsanız bildirirdiniz saçmalık üstüne saçmalık. Bu etkinlik hatalı telafisi olmak ZORUNDA.

4. Ne mağduru acaba söyleyebilirmisin? Neyiniz eksildide mağdur oldunuz Zaten kaç gündür demaner etkinliği var Tecrübe, şeref, uridium, demaner in kutusu ve Ayrıca modların durumu yönetime bildirmesine gerek yok çünkü bi kaç saat demaner çıkmadı diye darkorbit yönetiminemi bildircekler 9 tane daha çıkacaktı ve bitecekti Bence bunu bir önemi yok

Ayrıca görevi herkes yaptı zannediyorsunuz O görevi her serverde tahminimce 15-20 kişi yaa yapmıştır ayda yapmamıştır Yani sadece kendin yapamadın diye bilme

5. Merhaba ,

Bakın çok uygun bir cevap verebilirdim ama sakin kalıp açıklama yolunu seçiyorum.

Bizler burada forumdaki bilgileri veriyoruz. Bize gelen bilgi o şekildeyse biz bunu verdiysek bizim hatamız değildir. Ayrıca eğer genel bir hata varsa merkez'de bu konularda karar verme yetkisi kimdeyse yada kimlerdeyse onların vereceği karar doğrultusunda olur yada olmaz. Olursa da ne şekilde bir telafi olur bunu bilemiyoruz.

Ayrıca konuyla ilgili support'a da mesaj yollayabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.