Demaner

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

Yok arkadaş anlam veremiyorum demaner görevini herkes yapamadı diye telafi olarak tekrar görev çıkartıyorsun ancak ilkinde olan ikincisinde de oluyor demaner herkese yazmıyor çok anlamsız KUTLUYORUM

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Demanerin herkese yazmaması bir hata değildir.Böyle bir durum olsa görevin bir zorluğu kalmayacaktır.Oyunu takipte kalıp ilk siz hasar vermelisiniz.

İyi forumlar

3. messimel

messimel User

Hata olduğundan bahsetmiyorum modum hata olmasa bile sonuçta herkese yazmadığı için tekrar telafi gibi bir şey yapıldı ama yinede yazmıyor herkese

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Benimde demek istediğim o tabikide yazmaması gerekiyor.

Grubunuzla birlikte yapmanız gerek bu görevi.İlk olarak sizin veya grubunuzdan birinin saldırması gerekli.

İyi forumlar

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Takım arkadaşıma ek olarak ;

Etkinlik ile ilgili elimize kesin bilgiler ulaşmadı. Bilgiler elimize ulaştığında duyuru konusu açılacaktır.

İlk sıkana ödül gelmesi konusuna gelecek olursak , Bu yönde şikayetlerinizi anlıyoruz.

Forumda duyuru konusu açıldığında , Tartışma ve Görüş konusu da açılacaktır. Şikayetlerinizi ve görüşlerinizi , açılacak konuya bildirebilirsiniz.

Dilerseniz ; Hakimiyet Etkinliği konusuna da şikayetlerinizi belirtebilirsiniz.

Bizlerde ek olarak şikayetinizi , Merkeze bildireceğiz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.