demaner

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by LastShot12345, Aug 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cevap verenlere şimdiden teşekkürler;
    Sorum şu bu demaneri 1 kesişte 100 k rb-214 düşürme olasılığı mı var? ayrıca kaç dakikada bir çıkıyor?Bu ödülleri varmış ya o ödüller(10k plt 100k rb-214 gibi) en çok dmg veren 10kişiye her demanerde sürekli veriliyomu?

2. 1. düşürme olasılıgı var tabiki arkadaşım 1milyonu aşknı rb biriktirdi
    2. 20 dakikada bir saat sabah 11 den akşam 9 a kadar
    3. sürekli verilmektedir.

3. Çok teşekkürler cevabın için şimdi bigpointe bir eleştirim olacak ne kadar umursarlar bilmiyorum ama biz burda her cumartesi pazar abg dönelim zar zor ucb biriktirelim kapı dönerek uridiumları oraya harcayalım fakat adamlar 1kutudan 100k X-4 alsın bence bu hiç mantıklı değil çok saçma bişey 20dkde bir bu kadar çok ödül ayrıca ben bu etkinlik kalksın demiyorum kesinlkle her türlü etkinlik yapılmalı kesinlikle fakat bu kadar çok ödül mü olur 100k X-4 1 kargoda vay bee..

4. olasılıkla düşüyor misal arkadaşıma düştü ama bana düşmüyor tabi bu etkinlik göreceli ... bazı kişiler daha rahat yapabiliyor.

Thread Status:
Not open for further replies.