Demaner

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝ tarafından 16 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Böle etkinlikmi olurya 1 kere dogru düzgün etkinlik yapın kafayı yicemya o kadar kişinin arasından kutu almaya çalışıyoz adamlar birbini parçalıyo kutuyu açıyoz zorla bişey çıkmıyo hani tasarım hani lf4 bari kişi başı 1 tane özel hediye gibi verseydiniz dogum günü kapısı gibi lagdan zorla tıkladım zaten yaratıka o da boş çıktı klandaki arkadaşlarım sırf bu etkinlik için oyundan çıktı gititi adamlar film izledi ister inanın inanmayın oyundan sogudum ya 1 etkinlik dogru düzgün olsa nolur insanları bir araya toplayıp fuller kesin istiyosunuz anladım kadarıyla cubide zaten genelikle kesim yapılıyo .... o küçücük demanerin 3 milyon canı 3 milyon kalkanı var verdi uri 1 k uri (Cubinin 1.5 milyon can 1.5 milyon kalkan verdigi uri 1.024 ) nasıl iştir anlamadım 1 saat ugraştım boş işler gider pvpde kutumu toplarım daha iyi .....

2. Aynen bende harcanan zaman elit v.s değer bir etkinlik olduğunu düşünmüyorum.rb-214 denen cephaneye dünyanın urisini harcadık karşılığı bu olmamalıydı.

3. 4-5 tane kutu açtım boş :) yine bize yaramıyacak bir etkinlik o kadar elit harcadım pişman oldum yani 1.000 uridium veriyor Allah razı olsun :) o demaneri kesmek için ne adamlarla kapıştım kaç kez patladım ama bana o kutudan çıkan 1500 adet mcb 25

4. sen yine kutu açabilmişsin ben henüz kutuyu bile göremedim :)

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yapılan etkinlikler oyuna bir nebzede olsa heyecan katmak içindir kutulardan ilk aldığınızda İllaki hemen LF4 çıkacaktır diye bir şey sözkonusu değildir şansa bağlı ilk açtığınızdada çıkma olasılığıda vardır maalesefki oyunda bazı şeyler kolay elde edilemiyor diğer konularda bu etkinlik için yazan arkadaşlar ganimet kutularının bile çıktığını yazmışlar bence bu bile gayet iyi çünki kutu anahtarlarını kullandığınızda belkide bu etkinliğin bir vesilesi olarak elit malzeme çıkma olasılığıda var bunuda kimse bilemez etkinlik yenidir ve zaman ile sizden gelen geri bildirimler ile muhakkak bir geliştirme düşünülecektir o yüzden sabırlı ve oyundan zevk alarak oynamalıyız sizden ricam lütfen en iyi olanı birlikte yapmaya çalışmaktır ve birlikte de yapacağımıza emin olunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.