demaneR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ØŁÜMÜN½HΛβΣя©İ$İ™ tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olmalı mı ?

1. EVET,olmalı

oy sayısı 9
    47,4%
  2. HAYIR,olmamalı

oy sayısı 5
    26,3%
  3. geliştirilmeli

oy sayısı 5
    26,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar demaneR etkinliği tekrardan karşımızda ama hala çeşitli sorunlar içeren bir etkinlik.Benim bu etkinlik hakkında önerilerim var;

1-)yaratıktan 1 tane kutu çıkıyor ve bu kutunun üzerine en az 50 kişi birden yatıyor ve kimse toplayamıyor bu yüzden yaratıktan (spaceball tarzı) 9-10 tane kutu çıksın

2-) 10 dakikada bir çıksın

3-) 10 tane kutu çıkacağı için ödülleri biraz düşürülebilir

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Geliştirilebilir ice meteroid gibi olabilir aslında

Keyifli Forumlar

3. o da olabilir modum katılıyorum

4. Şuan etkinliktekiler ihtiyacı olanlar değil ihtiyacı olmayanlar

5. neden herkesin ihtiyacı var seprom veriyor tp veriyor şp veriyor anahtar veriyor extra enerji veriyor lf4 veriyor artı yeni cephaneden veriyor gemilere 4 kat temel hasar veren buna ihtiyacı olmayan varmı sen bu etkinliğin sadece lf4 ve hercul yada havocları eksik olanlar içinmi yapıldıgını dusunuyon kardeşim yalnış düşünüyon

6. Dark_Days

Dark_Days User

Full Olanlar İçin Çok Mu Gerekli

7. Ne yani bu oyunda sadece Full olanları mı düşünmek gerek ?

Ben full bir oyuncuyum.Ama en çok gelişmekte olanları düşünüyorum.

(Eğlenirsin ne kadar çok demaNeR o kadar çok eğlence.O 8 katlık lazeri daha çok ateşleyeceksin o NPC ' ye ateş etmek bize zevk veriyor.Hele 8 katlı lazerle çok zevkli oluyor :D Yüksek vuruş görmek seni eğlendirmez mi ?)

Sadece full olanları düşünseler ve sende gelişme çağında olsan bu hoşuna gider mi ?

8. 3 senedir lf-4 leri fulleyemedim sıkıntım o yüzden

BlackGhost™ bunu beğendi.
  9. Dark_Days

Dark_Days User

Kardeşim Bende Gelişenleri Düşünüyorum Fakat Büyük Balık Küçük Balığı Yer Oluyor Aynı Şeyi Düşünüyoruz

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  10. 1 saat bakmadım tartışma çıkmış :0 etkinlik hem gelişmekte olanlara hemde gelişmiş oyuncular hitap ediyor fakat bazı eksiklikleri var arkadaşlar ?

11. Prophecy

Prophecy User

daha bir lf-4üm bile yok 50 kişi demanerın üstüne çıkıyor baya da kasıyorbuna bir çözüm gelmeli kutuyu da toplayamıyoruz

12. AYNEN ÇOK SAÇMA OLMUŞ 1 ADET ÇÖP 50 KİŞİ YATIYOR ÜSTÜNE HAVAMIZI ALIYORUZ ÇÖP KAYBOLUYOR...
    DüZENLENSİN 10 ÇÖPE BÖLÜNSÜN

13. webce

webce User

siz çöpun ustune kadar gıdıyorsunuz gene şanslısınız tr4 de bırbırını patlatan patlatana :)

14. güncel tutalım beyler destek için sağolun

15. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

oyum olumlu ödüllerin düşmesine gerek yok ama 5 - 10 tane kutu düşmeli kesinlikle.

----------------------------------------------------------------------------------
    bu arada ölümün habercisi 300 k hakikatten fazla değilmi yav epslion için :) :)
    ----------------------------------------------------------------------------------

16. :) dostum ben karıştırmışım onu 200k yap sen zeta bile bazen 2000gg ye açılmıyor sen hesap et

17. skayra1

skayra1 User

her server için geçerlimi bilemiyorum ama benim serverimde zaten o demaneri öldüren standart, nerdeyse hiç değişmeyen bir takım var. Zaten formu takip eden biriside bu etkinliğin oyunda olmaması gerkli oldugunu ve daha önceki sene içerisinde cıktıgını ve o zamanda tepki çektiğini bu görevin istenmediğini açıklamışlar . serverin en iyi 5-10 gemisine hitap eden bir görevi oyunda istemiyorlar.Oyum olumlu diyen kişiler ne düşündü bilemiyorum ama 5-10 degil 50 kutu dusurse o demanerden düşen şeyleri kimseye yedirmezler.Bu sadece demaneri sahiplenen 3-5 kişinin daha fazla kazanç sağlaması demek oluyor...
    Ayrıca yazmadan edemiyecegim. diyelimki her 5 dakikada bir geldi bu şey. o kişiler full olasalarda çekip gitmeyecekler o demaner in üzerinden. Orda kalıp kimsenin öldüremsine izin vermiyecekler ki kendileri gibi kimse güclenemesiz. İnsanların birbirini çekemediği bir sistem içerisindeyiz kimse kimseyi düşünmüyor bu sistemde hatta köstek olmak için ellerinden geleni yapıyorlar...saygılar

18. Olaki kutuyu işaretleyip toplamaya kalktın o 10 gemi x4 rsb saniyesinde kesiyor seni :)

19. skayra1

skayra1 User

keser tabi aralarında sadece gemisi 250 bin vuranlar var petide ayrıca vuruyor sen hesapla bu arada tekli ve 5 roketlerde ateşleniyor. yaklasık 500 bin kalkan ( 2 konfide aynı)+ 370 bin darbe puanı + 180 bin enejrjilerden cıkan DP yaklasık 3 veya 4 saniyede bitti. onalrın amacı zaten bişe kazanıp güçlenmek degil. baskalaırının güclenmemesi icin ugrasıyorlar. Güçlenene olursa malum kendileride bir gün kesilecek.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.