Demaner

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KatilLaz53 tarafından 26 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KatilLaz53

KatilLaz53 User

Ya bu demaner çıktı ama ben daha göremiyorum neden acaba

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Demaneri nasıl göremiyorsunuz ? Oyuncular görüp ateş ettikleri halde , Siz göremiyor musunuz ?

Yoksa çıktı dediği haritaya gittiğinizde mi bulamıyorsunuz ?

Keyifli Forumlar

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

hayır modum bazen öyle oluyor örneğin 2-4te demaner mini haritada var ama normalde yok herkese yavaşlatıcı atıyor ama görünmez sıkmıyor da

4. Takip et oyunda 1.3 2.4 yada 3.4 haritasında demaner çıktı diyecek Söylediği haritaya git Mini haritada bile yaratık gözüküyor Yanına gidince görmemen mümkün değil çok büyük 20 dk da bi kere çıkıyor takipte kal

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer mini haritada görüyor ancak yanına gittiğinizde göremiyorsanız ;

Lütfen tarayıcı geçmişinizi temizleyiniz.

Tarayıcı geçmişinizi temizlemenize rağmen göremiyorsanız ;

HTML:
    pingtest.bigpoint.net
    bu adrese giderek çıkan sonuçları bizimle paylaşınız.

Keyifli Forumlar

6. Demin ilk defa bendede oldu 2.4 haritasında demaner çıktı Göremeyince giip porttan atlayıp tekrar haritaya geldim ve o zaman yaratık gözüktü

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

hayır modum hep olmuyor şu ana kadar 1 kere oldu sadece

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Demaner Etrafında fazla oyuncu olduğu durumlarda , İnternet hızından yada sunucu bağlantı hızından dolayı oluşmuş olabilir.

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Demaner Etrafında fazla oyuncu olduğu durumlarda , İnternet hızından yada sunucu bağlantı hızından dolayı oluşmuş olabilir.

Benim soruları sormam da ki , amaç eğer genel bir sorun ise merkeze iletmek içindi.

Eğer bir kere başınıza geldi ise yoğunluktan oluşmuş olabilir.

Eğer aynı sorunu , sürekli yaşayan arkadaşlar var ise lütfen bunu bize bildirsinler

Keyifli Forumlar