Demanerda Inatla Adam Kesme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 14 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın bigpoint ve darkorbit ekibi. ''ETKİNLİK'' yapıyorsunuz değilmi ? sözde etkinlik evet. Görev alıyoruz 60 m hasar istiyor. Demanere saldırıyoruz fakat inatla hazar adlı oyuncu pushing yapıp aynı kişileri kesiyor. Şimdi bunun neresi etkinlik ? 60 m az değilmi insan biraz daha çok yapar. Oyuncuları düşünüyorsunuz ya ( para yatıran ve güçlüleri) hani bir etkinlik olacaksa şu saldırtma mevzusundan vazgeçin artık. Güçsüzleri veya para yatırmak istemeyenleride düşünün.Adaletli olun biraz yada böyle etkinlikler yamayı bırakın. Katılan var ise yoruma belirtsinki adaletsizliği bir adalet bulunsun artık yeter . 1 tane hercules alalım dedik 999 kere patlattılar bu ne biçim etkinlik ?

*xxxxxxXxxxxxx* bunu beğendi.
  2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Etkinlik için kendi fikrim VİP yada Full+yarımın üstü ful değilsen :p yada sağlam bir gurup ve enerji transferin yok ise bulaşılmaması gereken bir etkinliktir. o yüzden sallaaaaaa gitsin git x6-x7 haritalarında talon kes daha iyi kasılırsın

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Etkinlik Rehberi'ni incelediyseniz eğer pek çok düşman yok etme ve düşmana hasar verme görevlerinin de bulunduğunu göreceksiniz. DO'nun içinde mevcut görevlerin de pek çoğunda düşman yok etme görevlerinin olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle etkinlik için demaner yok etmeye çalışan oyuncuların bu görevleri tamamlamaya çalışan oyuncular tarafından hedef olarak görülmesini ve saldırmalarını doğal buluyorum. Etkinlik içerisinde pushing yasağının da devam ettiğini ve diğer oyuncuların bunu ihlal etmesi sonucunda ceza alabileceklerinin de farkında olduğunu düşünüyorum.

Etkinliği yapmaya çalışırken böyle bir durumla karşılaşmış olmanın canınızı sıkmasını anlayabiliyorum ancak sizin gibi diğer oyuncuların da kendilerine fayda sağlayacak şeyleri yapmaya çalışmaktan başka bir şeyi yapmadığını düşünüyorum.

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  4. Açıkçası etkinlikler klan tekeline girdiği için artık katılmıyorum. Tek yaptığım hızlıca demaenerin ortasına geçip kalabalıktan tuttuğumu kesmek. Böyle rezil bir oyun sistemi olabilir mi tek bir klan veya iki klan etkinliği kapatıyor. O adamların zaten o etkinliğe ihtiyacı yok olan kişiler ise girip demaenere sıkıp da ödül alamazlar.

Bir de bu büyük NPC'lere kamufle açma özelliği koymuşlar. Grup halindeki bir düşmanı nasıl açıktan gidip keseceksin program ile dönüyorlar ve tek yiyorsunuz. Neyse umarım ki bu etkinlikler daha da artar ve oyuncular sıkılıp oyunu bırakır.

KATALONYA bunu beğendi.
  5. uninstable

uninstable User

Etkinlik tek kelime ile ful oyuncular için. Orada kesmeye çalışanların demaner kutusundan çıkanlara ihtiyacı zerre kadar yok.

6. Valla ben bisi diyimmi sana bu demanermis falanmis cartmis curtmus hepsi bos. Bana gore etkinlik gidip dusman klanlara o etkinligi yaptirmama, oyunu oynatmama etkinligidir. :D

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  7. uninstable

uninstable User

İlk kez etkinlik görevinden hercules vardı onu alalım dedik 10 kere patladık. Şimdi bu etkinlik herkese hitap ediyor öyle mi ?

8. Ne yazıkkı darkorbit türkiye ekibi oldukça zayıf bir ekip . Bunu kabullenmemiz şart. Yabancı ülkelerin serverlıyla bizim etkinlikler boy ölçüşemiyor bile . Yeni etkinlik çıktığı yok. anca yeni bir para yükleme etkinliği çıkar. Oyuncuları gerçekten birkere olsun düşünün bir etkinlik yapın. Onca insan sizlere fikir belirtiyor neden darkorbitin yöneticileriyle iletşime geçilmiyor oyuncuların istedikleri aktarılmıyor. Birşey önersek istsek bizim yetkimiz bulunmamaktadır diyorsunuz e abi iletin ozaman bir icraat olsun kusura bakmayın yani

9. Viraaa

Viraaa User

60 milyon hasar ver dior demanere herculu almak icin.6 bin kez patlariz yine 60 milyon hasar veremeyiz.

10. KATALONYA

KATALONYA User

Herkes tek bir klana girsin en sonunda öyle olacak heralde ya bireysel yapın etkinlikleri yada en fazla oyuncusu olan klanlara özel, bir seçim yapsanız iyi olur yoksa oyuncular yapacak seçimini.

11. Neyse arkadaşlar ne kadar ilgilendiklerini görüyorsunuz . banlamaya gelince her türlü banlamayı yaparlar fakat diğer işlere yardımcı olduklar yok boşverin ya.

Yardımcı olmadığın iletişime geçmediğiniz için modlar teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2019
  12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,
    Etkinlikler her kesin aynı kurallar dahilinde katıldığı bir oyun içi aktivitedir. Pushing yasağın oyuna eklemiş bir "öcü" gibi görmeyiniz, kişisel görüşüm, bu kuralın yeni başlayan oyuncuların korunması için en önemli anahtar kural olduğu yönündedir. Eğer bu kural olmasa idi, bir oyuncu yüzlerce kez yeni başlayan oyuncuyu imha eder ve onu oyuna doğru düzgün başlamadan bırakmasına neden olurdu.
    60 milyon hasar görevinin zor olduğunu düşünyorsanız eğer sizi 2017 yılındaki demaner etkinliğini hatırlatmak isterim. Bu etkinlikte her bir Demanerin imhası yaklaşık 30 saniye sürüyordu. 30 saniyede verebileceğiniz maksimum hasar ile bu görevi bitirdi onlarca, yüzlerce, binlerce oyuncu. Şimdi ise duruma göre yüz milyonlarca hatta milyarlarca DP, kalkanı olan Demanerler mevcut. Bu görevi tek seferde bitirebiliyor oyuncular. Ayrıca bu etkinlikten çok ama çok değerli cephaneler ve ödüller kazanılabiliyor. Tabi ki bu ödülleir kazanamak için kişiler diğer rakipleri ile savaşmayı göze alacaktır. Unutmayın ki, DarkOrbit bir kasılma oyunu değildir, bir savaş oyunudur. Etkinlik ile ilgili geri dönüşlerinizi buradaki geri bildirim konusuna yazabilirsiniz.

Belli bir grup oyuncunun bir araya gelerek, birlikte oynaması ve savaşması adına klanlar mevcut. Bu klanlar kendi çıkarları adına savaş oyununda savaşıyor ve Demanerin değerli ödüllerin kazanıyor. Bu gibi durumlarda size söyleyebileceğim tek tasviye sizin de onlara karşı bir klana girerek savaşmanız olacaktır. Unutmayın ki, DarkOrbit bir kasılma oyunu değildir, bir savaş oyunudur. İlaveten Demanerin kamuflaj bozma ve yavaşlatma özelliği bence çok yerinde bir karar, bir çok durumda sizin saklanan rakipleri görmenize ve kaçmanıza fırsat sağlamaktadır. Hiç kimseyi oyunu oynamaya mecbur edemeyiz, kişi Darkrobit oynamaya devam etmek isterse ne mutlu bize.
    Son olarak şikayetlerinize raporlarımda yer vereceğim.

Eskiden tasarlanan etkinliklerin bir kaç klan tarafından domine edilmesi sorunu ne yazik ki mevcut. Günümüzde güncel olarak yapılan etkinliklerde bu husus göz önüne alınmakta ve etkinlikler planlanmaktadır. Bu şikayetlerinize raporlarımda yer verceğim.

İyi forumlar.

13. insanlar kasılmadan nasıl savaşsın?
    herkes sizler gibi mod veya admin değil ki.
    her ay cephane uridyum yatsın hesaplarına.
    ayrıca şuan yeni başlamış bir oyuncunun, savaşacak duruma gelebilmesi için.
    bir dünya para yatırmalı oyuna ki savaşabilsin.
    yani sizin de sırf laf olsun diye, yazmanız da ayrı bir ironi olmuş.
    sayın .Paradoks.

eklemek istediğim başka bir şey daha var.
    içimde kalmasın sonra dert oluyor bana,
    bakıyorum modların oyunculara verdikleri cevapları,
    hep modlar arasında bir birilerinin cevaplarını beğeniyorlar.
    siz aranızda yazdıklarınızı beğenebilirsiniz, ama oyuncular cevaplarınızı pek beğenmiyorlar,
    isterseniz 'beğen' simgesinin yanına birde 'beğenmemek' eklerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2019
  14. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda link paylaşımı yasak olduğu için mesajınız tarafımca düzenlenmiştir.

İkincisi bizler de sizler gibi bu oyunda oyuncuyuz. Hiçbir adminin, moderatörün veya Darkorbit ekibindeki herhangi birinin oyun içerisindeki hesabında ekstra bir özellik veya ekstra bir avantaj yoktur. Bahsetmiş olduğunuz her ay cephane/uridium yatsın mevzusunda da oyunu etkilemeyecek düzeyde çok cuzi bir miktar maaşımız oluyor. Eğer bu durumda kendinize bir haksızlık yapıldığını düşünüyorsanız lütfen burada bulunan konuyu inceleyerek takımımıza başvuru yapabilirsiniz.

Oyun kasılma oyunu değil savaş oyunu olduğuna katılıyorum. Burada hepimizin hedefi diğer oyuncularla kaliteli savaşlar vermektir. Bunu yapmak için de kasılmamız gerektiğinin bizler de farkındayız. Ancak takım arkadaşım .Paradoks. bu konudaki mesajını gelmiş olan etkinliklerde savaş unsuruna verilen geri bildirime cevap olarak yazmıştır. Lütfen gereksiz tartışma yaratacak mesajlardan kaçınınız.

Son olarak yetkili hesaplardaki beğenilen mesaj sayısı - atılan mesaj sayısı gibi unsurlar hiçbir anlam ifade etmemektedir. Kendi aramızda iletişim kurmamız gerektiği noktalardı birbirimizin mesajını beğenebilir, rapor edebilir, taşıyabiliriz. Bu moderatörler arasında ve forumu kesinlikle etkilemeyecek bir haberleşme sistemidir. Ancak birbirimizin mesajının güzel olduğunu, yeterli ve soruya yönelik bir cevap verildiğini belirtmek ve o arkadaşımızı taktir etmek için mesaj beğenmemiz de orada bulunan "Beğen" butonunun asıl amacı olduğunu sizlere hatırlatırım.

Lütfen mesajlarınızda saldırgan bir tavır sergilemek yerine memnun olmadığınız konuları yapıcı bir şekilde eleştiriniz. Aksi taktirde yapmış olduğunuz eleştiri veya geri bildirim sadece bizleri üzecektir ve hiçbir sonuç alınamayacaktır.

İyi forumlar.

Manitu ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  15. galiba oyuncuların ne demek istediğini pek anlıyamamış modlar.bende bir şeyler söyleyeyim..
    oyun içindeki adaletsizlik bu etkinlikte maximum seviyede kendini gösteriyor..güçlü full bir geminin hiç ihtiyacı olmadığı halde açgözlülüğünü doyurması için etkinlik ödüllerine ve diğer güçsüz asıl ihtiyac sahibi oyuncu imhalarını gerçerkleştirererk onları bu etkinlikten soğutmasından kaynaklanıyor.oysa plutus deneylerindeki gibi seviye belirlese güçsüz pilotlar eski haritada saldırıya korumalı haritada güvenli bir şekilde oynasa.güçlü ve full gemiler yeni haritada yada pvp haritalarında etkinliğin sürdürse ortada hiç bir sorun kalmayacak..
    sayın modlar bütün pilotlar inanın bu oyunu ve etkinlikleri daha bir hevesle daha bir keyifle oynayacaklar.ayrıca modlar demiş ki bu bir kasılma oyunu değildir.buna katılmıyorum.madem öyle oyundaki npclerin ne işi var..sadece görev yapmak içinmi??ayrıca savaşlar için pvp haritaları yokmu bu oyunda..savaş isteyen pvpye kasılma isteyen npc haritalarında dolaşmıyor mu..benmi yanlış oyunuyorum bu oyunu 2010 yılından beri..
    son olarak böyle saçma sapan cevap veren modları eshefle kınıyorum.saygılar..

16. D4Y1*

D4Y1* User

ya bırakın bu kalıplaşmış lafları açıkca söyleyin engüçlü klanlaraı daha güçlü yapak için yapılıyor bu etkinlikler aynı bot banlamallarında oldugu gibi nedense serverin int14(global avrupa7) ilk 10 sırası full botta ne işş cevap yazma sayın mod biliyoruz süper siteminiz tarama yapıyor raslantısal olarak :)))))) boşuna çenenizi yormayın bazı seçilmişler için yapılıyor bunlar.

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Siz büyük resmi görmüşsünüz ne diyeyim.

İsterse sıralama 1 olsun, ister her ay binlerce ₺ harcayan bot kullandığı tespit edilirse banlanır. Geçen yıl yapılan banlamadan sonra kaç tane sıralam gemisi banlandı. İyi yanından bakın hızlıca sıralama kasacaksınız :D

İyi forumlar.

18. D4Y1*

D4Y1* User

sizde inanıyor musunuz ilk ondakilerin banlanacagına :) bana kalırsa dark bu botu kendi pazarlıyor sankii............

19. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen benim oynadığım sunucuda bot kullanan sıralam gemileri banlandı. İçiniz rahat olsun bu konuda.

Ve bot konusunda yaptığınız itithamı ispatlamanızı sizden talep ediyorum! Aksi durumda yaptığınız sadece asıslız ve yalan mesaj yazma, karalama yapmak olur!

İyi forumlar.

20. Demaner yaklaşık 2015'ten beri var yanılmıyorsam. Buna rağmen gram düzenleme yapılmayan bir etkinlik ne diyebilirim ki ? Çok geri bildirim gitti sadece Türk forumundan değil ve buna rağmen gram önlem alınmıyor :)

Darısı bırakmayanların başına :)

neor ve KATALONYA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.