Demanerda Inatla Adam Kesme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ж__«Ħ죣●Fίřê»__Ж tarafından 14 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çok güçlü değilsen demaner etkinliğiyle fazla alakadar olmanı önermem , hangi server da oynuyorsun bilmiyorum ama genelde belli başlı klanlar ve ittifakları dışındaki oyuncular pek yararlanamıyor , patlatıyorlar . İlla kararlıysan geç saatlerde veya tam tersine erken saatlerde demaner e saldıranların az sayıda olduğu zamanlarda etkinlikten yararlanmaya çalış , benim tecrübe ettiğim kadarıyla oyuncu sayısı azken saldırmıyorlar , hani herkes vursun hızlı bitsin hesabı .

2. D4Y1*

D4Y1* User

sayın admin siz oyuncumusunuz ? eger öyle ise canlı canlı oyuna girip kafule ile bütün haritaları dolaşın bakalım hangi bierini ispatlıyacazz bu kadar da olmaz sizinki resmen bizle alat etmek oldu şahsen ben öyle anladım.(int14-global avrupa)

3. Ben şahsen adamlarin ona ayıracak zamanları oldugunu sanmiyorum. Ayrıca onun icin de ek bi ücretlendirme gerekir bence

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Aşırı şekilde meşgül olmadığım zaman günlük online sürem ortalama 6-8 saat arasında. Haritaları dolaşamaya gerek yok, bende bu durumun farkındayım, sonuç olarak göremeyecek kadar kör değilim.

Çok güzel bir yere parmak basmışsınız "hangi birini ispatlayacağız". Eğer bunun için bir insanı görevlendirirseniz mutlaka bu durumda bir hata payı olacaktır ve bunun sonuçları kabul edilemez. Veya bu kişiyi kandırmaya çalışan şahıslarda olabilir. En kötü ihtimalle ise denetleme yapan kişi kasti olarak hatalı banlama yapabilir. Bu durumda bu yöntemin güvenirliği sorgulanır ve geçerliliğin kaybeder.

Bunların önüne geçecek tek yöntem yazılımsal olarak belli algoritmalar ile taramalar yapmaktır. Bu taramlardan alınan sonuçlar ile %100 doğru şekilde banlamalar yapılır.

Umarım durumu açıklayabilmişimdir.

İyi forumlar.

5. KATALONYA

KATALONYA User

inatla bu etkinlik geliyor atış yapan 50 kişi var 10 kişi faydalanıyor rast gele belki 1-2 kişi farklı oluyor geriye kalanlar hep aynı bide 100k rb düşüyor zaten rb oldumu sürekli kendini amorte ediyor. klanların domine etmeside cabası. 2017de oyuna fönüş yaptığımda 500k civarında hasar yemiştim şimdi prometheus geldi bekletip rsbyle bir vuruyorlar 2 gemi bırak yaklaşmayı tövbe ediyorsun :D

6. Biz bunu yıllar söylüyoruz ( darkorbit PVP dir PVE değildir diye ) ama anlatamıyoruz :) iyi görevler :)

Makinist.57 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  7. benzales

benzales User

Son zamanlarda sosyal medyayı facebook oyunla ilgili grupları takip ederseniz birileri bilerek oyuncuların ceza yemesini sağlamakta. Adminler bu kişilerin farkındamı? Farkında ise bu konuda birsey yapacaklarmı bunu merak ettim.

Örnegin demaner etkinliğinde gelip kesiyorlar. Biri beni 10 15 defa kesti diye haritaya çıkamıyorsak burda oyunun suçu vardır. Saçma bir sistem yüzünden etkinliğe katılamayanlar var. Diyelim 10 gemiden sonra tecrübe ve seref alamıyorsak bununla birlikte imha edilen kişi ne rütbeye etki etmeli nede göreve. Bu sekiode olursa herhangi bir avantaj sağlamadığından oyuncular istedikleri kadar kesebioir herhangi bir sınırlamaya gerek kalmaz

Pushing olayını daha çok sıralama gemilerinin üzerinde kullanıyorlar. Sıralamalarını düsürüp önlerine gecmek için kendilerince bu yolu kullanıyorlar

Tr2 3 sıralama 1. Oyuncusunuda pushinge sokup banlattılar sanırım. Sıralamada gözükmüyor artık

Son düzenlenen: 18 May 2019
  8. Demaner in harita güzergahını gösteren bir resim vardı harita harita ok ile gösterilmişti. Bulan paylaşabilir mi acaba

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Açmış olduğunuz konunuzun mevcut konuyla benzerlik göstermesi nedeniyle mesajlarınızı taşımış bulunmaktayım. İstismara açık olabilmesi nedeniyle Pushing banlamalarının hangi koşullarda yapılacağının kesin bilgisi paylaşılmaz ancak bu tip davranışların her iki tarafa da zarar verebileceğini unutmayınız.
    Ayrıca oyun kurallarını ihlal ettiğini düşündüğünüz oyuncuları gerekli kanıtlarla birlikte Support Ekibi'ne bildirirseniz, incelemeleri yaparak gereğini uygulayacaklardır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  10. haklısın dostum bende seninle aynı fikirdeyim

11. Sayın modum gördüğünüz üzere tüm arkadaşlar benimle aynı fikirde ve burada topluca insan dolu.Sizin yetkiniz yok ise bu konuyu mu atarsınız mail mi atarsınız bilelem fakat darkorbit in en üst yetkili kişilerine aktarın bu durumu açıklayın. En azından birşey yapamaycaksanız bile bu konuyu en yetkili birşey yapabilecek birine aktarın . türk olur yabancı olur farketmez rica ediyorum şiketimizi konuyu aktarın ki bazı şeyler bu oyunda düzletilsin

-»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  12. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Önerinizin destek alacağını düşünüyorsanız burada bulunan bölümde konu açmanızı rica ediyorum. Açacağınız konu diğer oyuncular tarafından gerekli desteği gördüğü taktirde konuyu raporlarımıza ekleyerek merkez ekibe iletmekten büyük mutluluk duyacağız. Konu açarken ilgili bölüm kurallarına uymaya özen gösterelim.

İyi forumlar.

13. konumu oraya taşımanızı talep ediyorum.

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu bölüm kurallarına uygun şekilde yeniden açmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.