demanerde oyuncu kesenler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZAHİЯ tarafından 16 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DEMANERDA OYUNCU KESENLERE CEZA VERİLMELİMİ

1. EVET

oy sayısı 17
    63,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 11
    40,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

Demanerde oyuncu kesip pushing yapanlar için bir önerim var oyuncu kesip pushing yapan gemilerin etkinlik bitimine kadar diğer oyunculara miss veya - şerefte gemi gibi vurmalarını öneriyorum bana katılanlar evet diyerek destek verebilir

2. Demanerde oyuncu kesenler maalesef aç gözlü zihniyetin bir ürünüdür hocam.

asifener1, carljhonson15 ve Spinaci bunu beğendi.
  3. İyimserliğiniz arşa çıkmış. Bu öneri ciddiye alınacakta oyuna eklenecekte ooo.. her demanere 15 k x4 sıkıyorsun sana gelen 300-400 uridium. Etkinlik zengini zengin fakiri daha fakir yapıyor.

Spinaci bunu beğendi.
  4. ZAHİЯ

ZAHİЯ User

ne yapalım elimzden başka bir şey gelmiyor benim gemimde full + full bende kesemiyorum bide daha oyunun ortalarında olan oyuncuları düşünün

5. -1 Etkinlik amaç gemiye sıkıp uridium almak değil? onu planlayan cubi kris uber dönsün zaten. amaç kargo kutusu alabilmek? elit gemiler sıkıyor diyenler klanlar sıkıyor diyecekler. evet 3 büyük klan gelir her birinde 10 ar kişi zaten 10 kutu atıyor emin ol onlarda kendi aralarında savaşta... Darkorbit savaş oyunu her etkinlikte konu açmaktan vazgeçin artık?

6. saçmalama

saçmalama User

savaş oyunu bu biliyorsunuz demi demaner ezik gemileri kasma yeri değil

7. malıbu44

malıbu44 User

bu tip etkinlikler darkorbitin saygı değer botcu oyuncularının elitlerini harcaması ve eğlenmesi için büyük fırsat
    saygı değer botcular aman kaçırmayın

8. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Oyunun ana mantığı savaş üzerine kurulu bundan dolayı demanerde veya başka bir etkinlikte, oyuncuların birbirini kesmesini önleyemezsiniz. Puşing konusunda puşing yapan oyuncuyu supporta bildirirseniz, gerekli inceleme yapılacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.