Demir Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6tarik59 tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6tarik59

6tarik59 User

Bu eğitim arenası sıralamasıyla belirlenicek kişilere ödül olarak verilicek tasarımları harici bi yolla nasıl alabilirim acaba ? Demir tasarım fırsatını kaçırdım o zaman tl yükleme imkanı bulamamıştım. Şuan ve ya ileride nasıl alabilirm acaba ?

2. altın gümüş bronz tasarımları alamazsın fakat eğitim arenaya gir çıkınca arenada sol tarafta ıron goli uyarısı çıkıyo ve 2tl ye satın alıyosun özelliği yok ama :)

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sadece demir tasarım satışa sunulmuştur. Fırsatı kaçırmış olabilirsiniz ama tekrardan size gözükecektir. Arenaya girmeye devam ediniz.

Diğer tasarımlar ise bir daha ki sezon veya bu sezonda ödül olarak verilecektir.

İyi Forumlar.

4. Prophecy

Prophecy User

Benim de bir sorum var kaçıncı olduğumuzu nerden öğreniyoruz sıralama rütbe mi?

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Sıralamanızı Ana sayfa>Şeref salonu. bölümüne girdiğinizde sağ köşedeki listede eğitim arenası bölümünden bulabilirsiniz.

İyi Forumlar.

6. Prophecy

Prophecy User

Eğitim Arenasını göremedim

7. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Anasayfanın sol altındaki Şeref salonu-Toplam sıralama tıklayınız-en alttaki Eğitim Arenası tıklayıp görebilirsiniz.

iyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2015
  8. Asalet modum ordaki puanlar çok deyişik neye göre sıralama deyişiyo anlayamadım 2. sıradaki adamda 33 puan var 200 puanlar 9 . sıradayım ... puanlama sistemi nasıl biraz aydınlatırsanız bizi sevinirim :rolleyes::rolleyes:

9. Merhaba,

Bu sorun merkeze iletilmiştir.Ve sorun sadece görsel olduğu için ileride düzelecektir.
    Hiçbir şüpheniz olmasın.
    Puanı en yüksek olan en üstte olacak tabii ki de :)
    Verilen puanlar ise sizin ve rakibinizin Kazanma/Kaybetme oranına ile sizin ve rakibinizin toplam puanına bakılarak sistem tarafından verilir.
    Aynı oyuncuyu birden fazla keserseniz aldığınız puan düşecektir.

İyi Forumlar

10. 6tarik59

6tarik59 User

Teşekkürler modum ama sürekli deniyorum çıkmadı bi türlü :D o yüzden sordum

11. Merhaba,

Maalesef çıkana kadar denemekten başka çareniz yok.
    İnşallah bulabilirsiniz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.